reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

Witam się z kawką!
Od poniedziałku nie wiem w co łapki włożyć :dry:. Jeszcze latam do dentysty, bo muszę dwa zęby zrobić i jeszcze plomba mi wypadła wczoraj :szok:. Masakra jakaś:baffled:. Także na forum jestem. Meble do młodego do pokoju przyszły, więc dokupimy jeszcze gadżety <typu dywan z autostradą> i cały pokoik skompletowany :tak:.

Hej! W końcu wróciłaś :-D.
Felidae , jak miło, że Ty również jesteś :-).
Piszecie o psiakach :happy2:. My też może na wielkanoc kupimy sobie psiaka <bo małż obiecał na wiosnę> ewentualnie jak funduszy nie pozbieramy, to dopiero na lato weźmiemy. Na 100% bierzemy z czego się cieszę, bo to może bardziej pies dla mnie niż dla Kuby :-D. Rasa już wybrana, tylko trzeba się zaopatrzyć w gadżety dla domownika. Acha. Będzie to mopsik. Wcześniej chciałam bichona <najlepiej hawańczyka> ale ta sierść i latanie z psem do fryzjera mnie przeraziła :-(.
Miłego dnia dziewvzyny :-)

reklama
Witam!
Mam cały tydzień męża w domu, więc wiadomo jak jest ;-)
Ale może w końcu skończy mi malować pokój.

Fanta mopsiki są super :-)
Zyta pisz co tam słychać. Jaką macie pogodę, wiosna już przyszła? U nas dzisiaj brzydko, ale idzie ku dobremu :tak: Ma być coraz cieplej, w weekend to ma byc już typowo wiosennie.

U mnie z nowości tyle, że tydzień po świetach mamy wesele u znajomych. Są ze sobą kilka lat (tzn, mieszkają) a teraz im się akurat zechciało brać ślub, przed samą komunią Angeli. Mieliśmy nie iść, ale nie dalo rady odmówić.
Musze sobie jakąś kieckę kupić, ale chce taką, żebym potem mogła na komunię założyć. Chyba w czwartek pojadę do miasta, wzięłam sobie wolne, to poszukam czegoś na spokojnie.

Angela już ma sukienkę

Edysiek, wiadomo jak małż w domu ;-). Zagoń go do roboty :-D.
To jest Angeli suknia komunijna? :szok: Jak nie lubię różowego, tak powiem Ci, że ładna ta sukienka :tak:. Taka inna.
Masz rację, jak weźmiesz wolne, to na spokojne pochodzisz sobie po sklepach i coś znajdziesz :tak:.
Dobra uciekam do obowiązków i weny szukać bo chyba jeszcze śpi ;-)

To jest sukienka na wesele. A potem może być na przebranie po komunii. Do komuni mają alby. Jeszcze nie przyjechały, czekam i doczekać się nie mogę ;-)

witam sie i ja:tak:
nie moglam dac sobie rady z Laptopem,cos sie buntuje,czyzby sie obrazil na mnie,ze na tak dlugo go zostawilam:-p;-)?
fanta20062 to ja ci wspolczuje z tymi zebami,osobiscie lubie miec zdrowe zeby ale niekoniecznie lubie chodzic do dentysty:-ptylko ja jestem z tych,ze chociaz nie wiadomo jak bym dbala o te zeby to i tak co roku jestem u stomatologa,ktory oswiadcza mi po przegladzie,ze mam kilka ubytkow:szok::wściekła/y::tak:
Edysiek sukienka super,sliczna,a Angela przepiekna...ciekawa jestem co ty sobie upolujesz na wesele;-)udanych zakupow...:tak:
co do meza to lubie jak jest w domu tylko wtedy to ja pracowac jakos nie umie:dry:ale fajnie jest spedzic ten czas razem w domu,ja robilam wczoraj przemeblowanie w pokoju z M ale cos mi nie pasuje i dzisiaj znow musze go poprosic o pomoc:-pmoze nie bedzie sie buntowal:-p

A co do pogody we Wloszech to widac juz wiosne,jest fajnie zielono tylko strasznie wieje wiatr:shocked2:

He He Wiecie co Ja sie ciesze, że mam syna :-)
zbankrutowałbym mając córkę :-) za dużo ślicznych rzeczy dla dziewczynek w sklepach...:-) Edysiek kiecunia słodka :-)
Fanta po pewnych przemyśleniach, doszłam do wniosku, że to chyba ja bym bardziej chciała piesia ha ha ha :-) Może kiedyś...mopsiki za bardzo sapią...a ma ma faze na Yorka bo właśnie sierści nie gubi :-) Zytko witaj...

Edysiek cudna ta twoja dziewczyna, sukienka też śliczna!
Felidae ja własnie mam bzika na punkcie kupowania ubrań mojej małej, nie wiem czase po co jej coś kupuję nowego ale jest takie ładne że powstrzymać się nie mogę.
Fanta współczuje wizyt u stomatologa, ja też w tym tygodniu latam ,dodatkowo jeszcez okulistę musze odwiedzić bo mi wzrok siada.

Mój Małż juz drugi tydzień w domu, na szczeście pokoik małej odświeżył, ale nie mam juz dla niego innego zajęcia a widze że go nosi. jeszcze kilka dni:no:

Felidae ja też jak widze niektóre ciuchy to nie umiem się oprzeć. Choć i tak teraz to już mniej, bo Angela już nie wszystko założy. Na szczęście jestem w takiej dobrej sytuacji, że teściowa kupuje jej duzo ubrań.

Zyta no jak mam męża w domu to tez nie umiem normalnie funkcjonować. Choć czasem to ma i dobre strony, bo jak dzieć w szkole to chata wolna ;-):-D

Mamuśka i Ty przetrwasz. No i fakt, że dobrze jak ma jakieś zajęcie.

a moj mezulek dzisiaj wyjechal do pracy:-(i juz tesknie:-(ech to zycie:rofl2:
pogoda u nas doskonala,poprostu upal,slonecznie:tak::-)wiosna na calego...
Haha a co do ubran dla dziewczynek to naprawde mnustwo tego,kolorowe itp.
chlopak ma tego o wiele mniej...
zmykam pranie nastawic i ogarnac ten balagan:-p

reklama
witam rzadko tu zagladam ale mam nadzieje ze mnie pamietacie :-) zawrzało we mnie na watku dlaczego ale juz tyle było wpisow ze moj jest nie potrzebny ale i tak musze swoje pare groszy wcisnac a wiec nie kazdy zyje jak chce i nie wtraca sie do drugiego :tak:
zazdroszcze tej słonecznej pogody u nas od 2 dni ciagle pada :-( mam nadzieje ze przynajmniej weekend bedzie ładny bo coś zły nastrój mnie dopada
ja własnie jestem na etapie szukania sukienki dla siebie na wesele moi dwaj mezczyzni juz ładnie ubrani a ja to chyba w worku po ziemniakach pójde ;/

Do góry