reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

reklama
Witajcie!
...ale cisza tu ostatnio!

U mnie jest +11 na termometrze :-D normalnie czuję wiosnę :tak: Nawet pranie na suszarce w ogrodzie stoi,będzie ładnie pachniało :tak:
Dziś piątek,ostatni dzień pracy i weekend!Dostałam podwyżkę więc będziemy oblewać a do tego przyjaciele nas odwiedzają w niedziele także będzie wesoło:)
A co u was dziewczyny?

My już po obiedzie i też czekamy na gości, ma przyjechać mój brat z rodziną.
Agnieszka mam nadzieję, że zrobi się ciepło już na stałe :tak: Ja zime lubię, ale przyznam, że na ten rok mi już wystarczy ;-)
Po śniegu u nas już prawie nie ma śladu, a chlapa wszędzie okropna.

Witam! Co tam u Was słychać? Pogoda coraz ładniejsza, normalnie wiosnę czuć w powietrzu :-)

U nas wszystkie dni podobne, dom-praca-dom, jakoś leci.

Właśnie dostałam przesyłkę, a tam książka dla dzieci o zwierzętach, wzięłam udział w konkursie, do którego namiary znalazłam na BB i wygrałam :tak:

mi to się zawsze wydaje,że te konkursy to pic na wodę. Może dlatego,że jeszcze nic nie wygrałam :-D Ja jestem na Mazurach u rodziców i tak wieje,że z Majcią siedzimy w domu, bez spacerku. To dopiero dwa dni jak opuściłyśmy spacer od jej narodzin a ja mam wyrzuty sumienia,że jej nie przewietrzyłam :sorry2: Niedługo wracamy do domku i mam nadzieję,że pogoda będzie się robić wiosenna( tu zima sroga :szok:) bo przecież za miesiąc i ciut ciut święta :happy2:

reklama
Witam mamy jedynaków!
Jestem mamą ośmiomiesięcznej Terrorystki-Majki ;) i jeśli można chciałabym dołączyć do dyskusji :)
U nas na śląsku też wiosennie i na spacerki aż chce się wychodzić! Oooo młoda się buntuje to trzeba iść ratować.

Do góry