reklama
Edysiek
odkrywca
Witam:-)
U nas jeszcze śnieżnie, ale mżawka jakaś na dworze to i niedługo śniegu nie będzie.
U nas jeszcze śnieżnie, ale mżawka jakaś na dworze to i niedługo śniegu nie będzie.
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Witajcie!
...ale cisza tu ostatnio!
U mnie jest +11 na termometrze normalnie czuję wiosnę Nawet pranie na suszarce w ogrodzie stoi,będzie ładnie pachniało
Dziś piątek,ostatni dzień pracy i weekend!Dostałam podwyżkę więc będziemy oblewać a do tego przyjaciele nas odwiedzają w niedziele także będzie wesoło
A co u was dziewczyny?
...ale cisza tu ostatnio!
U mnie jest +11 na termometrze normalnie czuję wiosnę Nawet pranie na suszarce w ogrodzie stoi,będzie ładnie pachniało
Dziś piątek,ostatni dzień pracy i weekend!Dostałam podwyżkę więc będziemy oblewać a do tego przyjaciele nas odwiedzają w niedziele także będzie wesoło
A co u was dziewczyny?
agnieszka.kk
weekendowa cisza...
co u was dziewczyny?
Ja na dziś mam zaplanowane sprzątnie a potem gości
Pogoda w tym tyg.ma przekroczyć +17 w ciągu dnia-jestem w szoku )
co u was dziewczyny?
Ja na dziś mam zaplanowane sprzątnie a potem gości
Pogoda w tym tyg.ma przekroczyć +17 w ciągu dnia-jestem w szoku )
Edysiek
odkrywca
My już po obiedzie i też czekamy na gości, ma przyjechać mój brat z rodziną.
Agnieszka mam nadzieję, że zrobi się ciepło już na stałe Ja zime lubię, ale przyznam, że na ten rok mi już wystarczy ;-)
Po śniegu u nas już prawie nie ma śladu, a chlapa wszędzie okropna.
Agnieszka mam nadzieję, że zrobi się ciepło już na stałe Ja zime lubię, ale przyznam, że na ten rok mi już wystarczy ;-)
Po śniegu u nas już prawie nie ma śladu, a chlapa wszędzie okropna.
agnieszka.kk
...współczuję chlapy-osobiście nienawidzę takiej pogody
My już po obiedzie i posprzątane,teraz czekamy na przyjaciół
Edysiek miłych odwiedzinek życzę
My już po obiedzie i posprzątane,teraz czekamy na przyjaciół
Edysiek miłych odwiedzinek życzę
Edysiek
odkrywca
Witam! Co tam u Was słychać? Pogoda coraz ładniejsza, normalnie wiosnę czuć w powietrzu :-)
U nas wszystkie dni podobne, dom-praca-dom, jakoś leci.
Właśnie dostałam przesyłkę, a tam książka dla dzieci o zwierzętach, wzięłam udział w konkursie, do którego namiary znalazłam na BB i wygrałam
U nas wszystkie dni podobne, dom-praca-dom, jakoś leci.
Właśnie dostałam przesyłkę, a tam książka dla dzieci o zwierzętach, wzięłam udział w konkursie, do którego namiary znalazłam na BB i wygrałam
agniecha_bebecha
Mama Majozy
mi to się zawsze wydaje,że te konkursy to pic na wodę. Może dlatego,że jeszcze nic nie wygrałam Ja jestem na Mazurach u rodziców i tak wieje,że z Majcią siedzimy w domu, bez spacerku. To dopiero dwa dni jak opuściłyśmy spacer od jej narodzin a ja mam wyrzuty sumienia,że jej nie przewietrzyłam Niedługo wracamy do domku i mam nadzieję,że pogoda będzie się robić wiosenna( tu zima sroga ) bo przecież za miesiąc i ciut ciut święta
reklama