reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

witam i kawe stawiam :)

images

Edysiek zgadzam się z Tobą .... że codziennie jakiś dylemat co by tu zrobić na obiad ....... to chyba najgorsze...... ja też mam problem bo mój facet nie je mącznych rzeczy i nie chce zup........ więc dla niego jak dla dziecka ...albo wcale nie robię i już..... czasem jak smażę placki ziemniaczane to on sobie zupkę z proszku zrobi :-D

andzia111 ja mieszkam w Uk i mnie jest łatwiej bo wszystko tańsze ........ a powiedz mi za tez 30 zl kupujesz 1 sztu czy jakąś parę ..... bo u nas można kupić np 3 szt za 30zl .......a to wiadomo że w Polsce podnoszą ceny jak sobie chcą i zarabiają na wszystkim choć prawdziwa cena powinna być mniejsza

reklama
Andzia bigosik pycha:-). Ja przyznam, że sama jeszcze nie robiłam, jak mam to od mamy. Może w końcu się skusze i na Święta zrobię. Moja Angela kapusty nie je, ale dlatego że nie chce. Ja jej nigdy do niczego nie zmuszam, od małego był z niej niejadek. Teraz juz jest dużo lepiej, ale i tak ma swoje kaprysy i gotuje często specjalnie dla niej.
Marcysia u nas teraz to drożyzna straszna, byłam w sklepie kupiłam kilka rzeczy i jak zobaczyłam rachunek to szok :szok:

RACJA
Masakra z tymi cenami, podstawowe rzeczy i tak jak piszesz 50 zł poszło, już męża nauczyłam, gdzie co trzeba kupować, bomu się nie chciało iść np do biedronki bo tam kolejki ale jak raz kupił cukier w sklepie pod nosem to już karnie pamięta, że mleko cukier to w biedronce albo markecie, sery żółte kupuje w dino bo MOŃKI mają po 19,50 a ten sam ser w sklepie pod nosem 22,90...niby nie wielka różnica, ale u nas tego idzie tyle, że szok..

właśnie a sklepy osiedlowe to największe złodzieje ( sama w nim pracowałam i wiem jak jest) a tam kupowałam tylko to czego zabrakło pojedyncze produkty ......teraz moja mama ma fajnie b wybudowali biedronkę 700m lub kilometr od bloku także się ona teraz tam udaję

Kochane - ja jestem codziennie - czytam Was ale się wkręcić nie mogę ...

z rozowdem pojawiły się nowe chocki klocki i prawdę mówiąc jestem na wykończeniu emocjonalno psychicznym -nie ma dnia żebym nie buczała.

rox glowa do gory!!!trzymam&&&&&&&&!!!!
swoja droga jedni maja pod gorke z rozwodami a tymczasem u drugich jedna sprawa w sadzie i zalatwia cale 10lat malzenstwa:-p:szok:
Dziewczyny macie racje co do tych cen!ja tez staram sie raz w tygodniu zrobic zakupy zeby potem nie chodzic do tych sklepow osiedlowych,a tak w ogole jak jestem w Polsce robie zakupy w Biedronce...,a tutaj w Lidlu:-p:tak:a co do ubran tez staram sie kupowac dobrej jakosci;-)

rox Trzymaj się cieplutko....... wszystko będzie dobrze..... przechodziłam to samo co ty 3 lata temu...... jestem z Toba myślami ...... :blink:

Zyta to ty robisz tak jak ja.......w Uk kupuje w lidlu Tesco itd.......a w Pl jak jesteśmy to zapasy w biedronce i zawozimy do Uk

reklama
........ a powiedz mi za tez 30 zl kupujesz 1 sztu czy jakąś parę ..... bo u nas można kupić np 3 szt za 30zl .......a to wiadomo że w Polsce podnoszą ceny jak sobie chcą i zarabiają na wszystkim choć prawdziwa cena powinna być mniejsza

a coś ty 1 para tylko . masakra no nie?

a zakupy też najczęściej w biedronce robie-naszczęście mam pod blokiem , i bazarek też mam pod nosem wiec warzywka,owocki taniej i zawsze świeże . a cena cukru .rzeczywiście masakryczna w tych osiedlowych sklepkach ,całe szczęście ze jest ta biedronka dla biedaków jak to pan K.powiedział.

Do góry