reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

wszyscy mnie nastraszyli tymi choróbskami wiec chyciłam babla i do prywatnej pedjatrzycy uderzyłam . tak więc dziewczęta oskar dostał uczulenia od piaskownicy
icon_eek.gif
icon_eek.gif
icon_eek.gif
dostał zyrtek w kropelkach odczulający , maść na rączke ale tylko na noc i to wapno , mam też tym kremikiem smarować co miałam- emolium. tak wiec nic takiego. ale wpuść tu dziecko do piaskownicy to niewiadomo co ci złapie. masakra.
wiecie z tą naszą przychodnią to trochu kapa- jeżdze do niej jakieś 15 min. autobusem , fatalne warunki ale lekarze znakomici . to takamała przychodnia osiedlowa. pod blokiem mam 2 inne ale wole tam bo mam pewność że oskar jest w dobrych rękach.

fanta kuruj sie kochana , a kciuki fakt słabo trzymałaś ale to pewnie przez to choróbsko - następnym razem będzie lepiej :)

reklama
Andzia, no i dobrze, że w końcu poszłaś z Oskarem do lekarza :tak:. Widzisz kto by się spodziewał, że od piaskownicy dziecko uczulenia dostanie :no:. Masakra. Ważne, że ma leki i tylko patrzeć kiedy wydobrzeje :tak:

andzia111 dobrze,ze poszlas do lekarza:tak:ale,ze jest to od piaskownicy???:szok::szok::szok:no coz jest jak jest,przykre,ze nie mozna swobodnie z dziecmi wyjsc,zeby mogly sie swobodnie pobawic:wściekła/y:tylko najpierw my matki musimy sie rozejrzec czy nie ma kup...itp....:-pno ale wszystkiego nie jestesmy w stanie zobaczyc,zauwazyc:no::no::no::-p
fanta no to nie mialas kiedy sie rozchorowac:-(ale tak to juz widocznie jest,jak sie cieszysz z jednego to dopadnie cie z drugiej strony...zycze zdrowka:tak:i szybkiej nocki w nowym mieszkaniu:tak::tak::tak:
edysiek a moja do przedszkola nie chce chodzic mam wielkiii problem,jeden dzien idzie drugi nie:no::no::no:co gorsza nawet ubrac sie nie chce rano:no::zawstydzona/y::-(a jak w przedszkolu placze to dzwonia za mna:zawstydzona/y::-(szkoda gadac.Dobranoc:tak::-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej ! ale was zaniedbałam :zawstydzona/y::zawstydzona/y: :-p ale jakoś wypadł mi z głowy ten wątek tym bardziej że kurcze chyba zaczynam myśleć o drugim dziecku :-p :-p jakoś w domu sytuacja się poprawiła z kasą coraz lepiej i jak tak zostanie to za rok chce się starać o siostrzyczkę dla Niny :-p :-) kto by pomyślał :-p no ale oczywiście znając moje życie wszystko może jeszcze się pozmieniać :sorry: :-p

A tak poza tym akcja robienia mieszkania się zaczyna (pisałam że zmieniam mieszkanie prawda? :-p ) tak więc płytki do łazienki już wybrane panele też teraz nad farbami się zastanawiam ale chyba już wiem miej więcej jak będzie o tak jak tu miej więcej z kolorami W164 : http://www.mirekp.webd.pl/drzewa.htm jeszcze jakiś pasek na ścianie w innym koncie zrobię zielony albo w kuchni część bo mam aneks a wzór myślałam nad tym : W190 http://www.mirekp.webd.pl/abstrakcje.htm

Podobają mi się drzewa ale mój jest przeciwny :dry: no nic ja i tak większość wybieram więc chociaż wzór zaakceptuje hehe :-p :-)

Nie odpiszę wam bo wybita jestem z rytmu pisania postaram się teraz być już na bierząco !! :-p

Femme fajnie, że jesteś :-)
To super, że wszystko się układa i chcesz drugiego brzdąca, ważne żeby być w zgodzie z samym sobą i robić to co serce podpowiada;-)
No chyba nie pisałaś o mieszkanku ;-) Mi te drzewa strasznie się podobają :tak:
Czekam aż Angela wróci ze szkoły, dzisiaj ma 4 lekcje, więc będzie szybciej i zdążymy jeszcze troszkę pobyć razem :-)

EDYSIEK - No no ;-) fajne są może jeszcze go jakoś przekonam do nich :-p :-D ma się te swoje sposoby :-D

A mieszkanie nam się trafiła super okazja bo wynajmujemy w nowym bloku nowo powstałe osiedle zamknięte garaż podziemny zamknięty teraz plac zabaw powstanie ławeczki są fontanna jakaś nawet ekstra miejsce idealne i my wybieramy panele kafelki farby wanne no wszystko do tego mieszkania a właściciel za wszystko płaci :-) i za ileś lat jak będzie nas stać to chcemy to mieszkanie kupić :yes: :-) i do tego teraz te mieszkania tam stoją za 1000-1100zł minimum za wynajem a my będziemy płacić 800zł :-) z tego pierwsze z 3 miesiące będziemy mieszkać za położenie paneli i pomalowanie tego wszystkiego ;-) tak więc bomba :-)

Femme świetna sprawa z tym mieszkaniem:-). No i fajnie, że możecie je sobie całkiem urządzić w swoim własnym stylu :tak: No i jeszcze te 3 miesiące, będziecie mogli coś za to kupić do mieszkania.
Ja coś cię nie mogę zabrać do roboty. A to dlatego, że mam dzisiaj wolne i jakoś mi się nie spieszy :-D Po południu mam spotkanie dla rodziców dzieci pierwszokomunijnych, będziemy wybierać alby :-)

Hej, hej!
Witam moje kochane babeczki!
yes2.gif
.
Kurczę sprawy urzędowe już pozałatwiane
biggrin.gif
, później jeszcze mały spacerek zaliczyliśmy w parku <bo to na przeciwko wszytko>, a teraz mały mi pięknie śpi
yes2.gif
. Wybaczcie, że ja tak po łepkach czytam ale dziś zasówam ja mały zajączek. Na nic konkretnego czasu brak... Opiłam się dziś tej kawy i dołownie "kopła mnie"
laugh.gif
, nie wiem w co ręce włożyć. Pakuje kartony, gotuje obiad i pranie wieszam. Więc jestem z doskoku. Obiecuję zaglądać do Was w wolnej chwili :tak:. Już jutro zaczynamy przeprowadzkę, a dziś mega wielkie sprzątanie...
Miłego dnia!!

Witam!
Ja tylko na chwilkę, bo do południa bylismy na zakupach. Zaraz idę ogarnąć mieszkanko i jeszcze chce kwiatki poprzesadzać, bo kupiłam sobie nowe doniczki.
Miłego dnia :-)

reklama
femme super ztym mieszkankiem , głupotą byłoby nieskorzystać do tego jeszcze fajne osiedle :) naprawde super!!!!

fanta a ty taka schorowana i biegasz po urzędach ! no ale jak mus to mus - udanej przeprowadzki

edysiek gratulacje zakupu :) moje kwiaTY JAKIEŚ NĘDZNE TAKIE -NIEMAM DO NICH RĘKI CHYBA :)

oskarowe rączki już fajniejsze ale skórka mu sie łuszczy na paluszkach , echnormalnie szok z tymi placami zabaw!!!!!! taka jestem wściekła że chyba do sanepidu to zgłosze !!!!!!!!!!!!!!!

miłego i spokojnego wekendu dziewczęta :)

Do góry