wszyscy mnie nastraszyli tymi choróbskami wiec chyciłam babla i do prywatnej pedjatrzycy uderzyłam . tak więc dziewczęta oskar dostał uczulenia od piaskownicy
dostał zyrtek w kropelkach odczulający , maść na rączke ale tylko na noc i to wapno , mam też tym kremikiem smarować co miałam- emolium. tak wiec nic takiego. ale wpuść tu dziecko do piaskownicy to niewiadomo co ci złapie. masakra.
wiecie z tą naszą przychodnią to trochu kapa- jeżdze do niej jakieś 15 min. autobusem , fatalne warunki ale lekarze znakomici . to takamała przychodnia osiedlowa. pod blokiem mam 2 inne ale wole tam bo mam pewność że oskar jest w dobrych rękach.
fanta kuruj sie kochana , a kciuki fakt słabo trzymałaś ale to pewnie przez to choróbsko - następnym razem będzie lepiej
wiecie z tą naszą przychodnią to trochu kapa- jeżdze do niej jakieś 15 min. autobusem , fatalne warunki ale lekarze znakomici . to takamała przychodnia osiedlowa. pod blokiem mam 2 inne ale wole tam bo mam pewność że oskar jest w dobrych rękach.
fanta kuruj sie kochana , a kciuki fakt słabo trzymałaś ale to pewnie przez to choróbsko - następnym razem będzie lepiej