reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

reklama
Kamisia321
user-online.png
-kochana nie wnerwiaj się:-):-):-)

Oj dziewczyny, dziękuję za pocieszenia i jakoś pyszczek mi się uśmiechnął :-) Niedługo mąż wróci z pracy, przytuli Nas i będzie już całkiem dobrze :-)

Witajcie
Widzę ,że czas przeziębień nadszedł i infekcje ostro atakują mamuśki. Dbajcie o siebie wszystkie bez wyjątku i mam nadzieję, że szybko to minie, a jak nie to szybciutko do lekarza i na pewno coś poradzi ,w razie gdyby bylo to coś poważniejszego to są przecież antybiotyki bezpieczne również w ciąży :tak:
My z racji urlopu G odwiedzamy wszystkich po kolei ,bo jedynie weekendy mamy całe dla siebie normalnie i wtedy nie chce nam się kursować po ciociach itp Dostaliśmy nieco żarełka więc same plusy :-D wcinam sobie dorsza z warzywkami ,bo okrutnie mi smakuje :tak:
anussia- to faktycznie nieciekawie jeśli chodzi o obecność E. A sprawa z myszami :szok: to juz fatalnie wygląda i strasznie Ci współczuje, ja mam za sobą spotkanie z jedną u babci na wsi podczas wakacji i niezbyt miło to wspominam :baffled:
syneczki- niefajnie z tymi zjazdami, ja dopiero przekonam sie o co w tym chodzi ,ale ja dopiero zaczynam więc w ogóle jestem w polu :szok: były 2 lata na dziennym położnictwie, ale to była porażka. Tak właśnie zastanawiam się jak to będzie można w marcu i później po urodzeniu smyka rozegrać jeśli chodzi o zjazdy , egzaminy itp

Murka
no jasne że nie mogę się doczekać ruchów:-) dopiero wtedy poczuję się w pełni 'ciężarówką';-) super reakcja w pracy:tak:
Jagoooodka
jasne że daję mu syrop i mam wrażenie że jest poprawa, ale zobaczę jak będzie w nocy, oby mniej kaszlał bo to mu przeszkadza w spaniu
Martolinka Syneczki
ja własnie żałuję ze nie staraliśmy się o dziecko na studiach, po latach widzę że to był błąd, bo dałabym radę spokojnie ze wszystkim, ale to zrozumiałam dopiero później
Agata
super że wyniki ok
Zeberka
może nie zwlekaj z wizytą u lekarza, w ciąży lepiej uważać na wszelkie infekcje
Anussia
współczuję myszy, u nas też kiedyś były i zawsze się zalęgły w moim pokoju, raz miałam całą rodzinkę w wersalce:szok: ale zawsze łapkami je łapaliśmy i się udawało tak ich pozbyć

ja z moim mężem widujemy się jak dla mnie za mało, bo on wraca ok 18 i często ma coś do zrobienia wkoło domu poza tym to czas kąpania małego itp poza tym on musi jeszcze na neta wskoczyć i dopiero koło 21 przychodzi do łóżka a wtedy ja często zasypiam i tak na co dzień brakuje mi takich tylko naszych chwil...

grrr, napisałam pol strony juz wszystkiego do Was ale przez ta głupia komórkę (bo zwykle nie moge sie zmibilizowac zeby napisac x kompa z drugiego pokoju..) znowu mi sie skasowalo wszystko i juz oczy mi lecą, wiec spytał sie Was tylko drogie mamusie o jedno:

22.09 mam druga wizytę UsG, bedzie to 10 tydzien i zastanawiam sie, czy w tym terminie robi sie juz badanie przez brzuszek, czy jeszcze dopochwowo..????? bo nie wiem czy mam brać mojego M na badanie :(

pozdrawiam Was wszystkie i Wasze Fasolki !

Witam z rana Dziewczynki :-)

Sonisia - mi też się wydaje że jeszcze dopochwowo.
Kamisia - humorek jutro na pewno będzie lepszy, zobaczysz :-)
anussia - hmm to mało czasu macie dla siebie, trzeba szukać pozytywów i wykorzystywać czas na maksa jaki macie tylko dla siebie.

Dzisiaj mdłości ciąg dalszy, i jejku jak mi się nie chce wstawać do pracy. Normalnie masakra z pobudka rano a do 9 do jestem tak nieprzytomna że nie orientuję się co się dzieje wokół mnie :-(.

Miłego dnia życzę :-)

reklama
Do góry