reklama
Ja i mój mąż wychodzimy z założenia, że max 5 dni bez siebie wytrzymamy..ma taką pracę i dzięki temu nie brakuje nam pieniędzy a nawet możemy odłożyć bądź remontować dom a to akurat nasz priorytet..mieszkamy w Pl i nigdy stąd nie wyjedziemy a jeśli chodzi o rozłąkę to jak to E mówi są różni kierowcy ale on nigdy nie zrozumie jak można jeździć 3 tygodnie w trasie i tydzień być w domu..to nie dla niego. Ja jestem przyzwyczajona, że większość obowiązków jest na mojej głowie ale nigdy nie było to dla mnie uciążliwe.
co do przedszkolaków mój też chodzi na 6 godzin i w tym roku poszedł pierwszy raz..obawy były ale na szczęście od pierwszego dnia było super i chętnie chodzi
na obiad miałam barszcz czerwony, ziemniaki z cebulką..a teraz mężuś przyniósł kurczaka z rożna i musiałam skubnąć;ddd
co do przedszkolaków mój też chodzi na 6 godzin i w tym roku poszedł pierwszy raz..obawy były ale na szczęście od pierwszego dnia było super i chętnie chodzi
na obiad miałam barszcz czerwony, ziemniaki z cebulką..a teraz mężuś przyniósł kurczaka z rożna i musiałam skubnąć;ddd
Haha znowu o jedzeniu mowa? ;p U mnie sie wlasnie robia ziemniaczki a miesko kupione zrobione tylko odgrzac trzeba bo uwaga surowe mieso mi smierdzi koszmarnie, ma ktoras tak czy tylko mi odbija? ;p Co dziwne tylko surowe mieso, szynki spoko chociaz apetyt dalej slaby.
A myslalam ze Kożuchowska bedzie miala dziewczynke
A myslalam ze Kożuchowska bedzie miala dziewczynke
GingerBaby
Fanka BB :)
Wróciłam z usg tarczycy mam nowa chorobę Hashimoto no wsciekne się i oszaleje wrrrrr
Wróciłam z usg tarczycy mam nowa chorobę Hashimoto no wsciekne się i oszaleje wrrrrr
a co to za choroba? współczuję
Dziewczyny a zauważyłyście różnice w cerze? Bo mi sie strasznie pogorszyla.
tak ja widzę różnicę..zwykle miałam czystą buzię a teraz jakieś wypryski;/ jak nastolatka
GingerBaby
Fanka BB :)
Jakieś zapalenie tarczycy niedoczynność
reklama
Hasimoto da się oswoić. Będziesz brała rano eutyrox - dawkę będzie ustalał endokrynolog. W ciąży wizyty i pobrania krwi co 2-4 tygodni. W ciąży poziom tych hormonów lubi się zmieniać, dla tego endokrynolog na bierząco dobiera dawki. Wieczorkiem pewnie będziesz brała jod. Niestety Hasimoto ma się do końca życia. Bynajmniej ja nie znam osoby, która się z tego wyleczyła. Jest to choroba autoimmunologiczna. Hmmm nie byłaś przed ciążą ciągle zmęczona, nie maiałaś suchej skóry i nie wypadały Ci włosy?