reklama
martucha020290
Fanka BB :)
Lolcia dzięki...
Cześć dziewczynki Ja dopiero się rozbudzam, wczoraj nie mogłam zasnąć, o 2 chyba padłam. Mimula gratuluje:-). Ja jem praktycznie owoce i warzywa, od mięsa mnie odrzuca. Córka na szczęście dała mi chwile rano poleżeć, zajęła się bajką, teraz coś wycina i klei. Też czasem jeszcze przyjdzie do nas w nocy. Bierzecie jakieś witaminki czy tylko kwas foliowy? Ja do lekarza idę za tydzień, już nie mogę się doczekać.
U mnie pochmurno, jeszcze ta pogoda mnie zamula.
ja tylko kwas..z witaminami czekam aż lekarz każe mi brać bo w poprzedniej ciąży też zaczęłam dopiero jakoś w 18 tygodniu.
U nas tez leje.
Dziewczyny wczoraj kolo 24znowu zaczelam plamic. Dzisiaj juz krew... dzwonilam do gina i kazal zwiekszyc dawke duphastonu. Jesli przez najblizsze dwa dni sie uspokoi to dobrze a jak rozkreci to znaczy że po wszystkim. :'(
nie możesz tak myśleć..nie znam się ale proszę bądź ostrożna i jeśli tylko możesz dużo leż i nie przemęczaj się. Musi być dobrze!
neferetete
Fanka BB :)
Też się zaczynacie czuć kiepskawo? Aż dziwne, że tak wcześnie, zaczyna mnie mdlić. Może to bardziej ze stresu, że 3-cie w drodze?
Dzięki za przypomnienie o kwasiku :-) Dzisiaj pójdę jeszcze do apteki.
Martucha tulam. Teraz musisz sie troszke wyciszyc i odpoczac. Uwazaj na was prosze
Fifii ja tylko kwas narazie witaminki odpuszczam
Dzięki za przypomnienie o kwasiku :-) Dzisiaj pójdę jeszcze do apteki.
Mój lekarz wczoraj mi powiedział, że te wszystkie zestawy dla mam w ciąży to bomby witaminowe, kompletnie nie potrzebne.
Ja ze względu na komplikacje mam brać kwas foliowy 5mg, prevenit intesive (witaminy z grupy B) - ze względu na mutację jednego genu. Zdrowym kobietkom takie dawki są zupełnie nie potrzebne. A do tego od wczoraj łykam mama dha też ze wskazania lekarza.
Ja ze względu na komplikacje mam brać kwas foliowy 5mg, prevenit intesive (witaminy z grupy B) - ze względu na mutację jednego genu. Zdrowym kobietkom takie dawki są zupełnie nie potrzebne. A do tego od wczoraj łykam mama dha też ze wskazania lekarza.
reklama