reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

Cześć dziewczyny. Dzisiaj jest piękna pogoda więc wybrałam się z moją córą na spacer. Pierwszy raz szła pieszo:-D Dystans 300m zajął nam 50minut :D Było warto bo przyszłyśmy, zjadła obiad i padła jak kawka - mam nadzieję, że pośpi z godzinę.

Zazdroszczę wam tych wizyt i oczywiście trzymam kciuki za każdą !

Zyraffka myśl pozytywnie, będzie dobrze! Na pewno większość z nas truchleje na myśl o stracie ciąży dlatego jest to forum, żeby wzajemnie wspierać się. Dlatego odgoń czarne myśli i ciesz się z każdego nowo rozpoczętego dnia.

missiiss współczuje tak długiego porodu. U mnie szybko poszło, tylko 5.5h Tylko dziwie się, że mnie nacięli a i tak pękłam prawie do samego odbytu. Za to tak mnie mocno poszyli, że mój gin stwierdził, że jestem ciasna jak dziewica.

Powiem wam, że ja panicznie boje się wbicia igły w kręgosłup więc wolałabym nie mieć cesarki. A wiecie co mi się najbardziej podobało w porodzie? Jak mała wyskoczyła z brzucha i momentalnie skóra zaczęła opadać i to było bardzo przyjemne uczucie. Brzuch zrobił się jak galareta

reklama
Kamcia
Ja tego wbicia igly tez sie balam ale to nic nie czuc tymbardziej jak wbila mi w momencie skurczu. Taki blogo sie robilo ze lekarce milosc wyznalam ;-) ale balam sie zeby dobrze trafili.

MamaAnia
Ponoc parte juz nie bola tak a w sumie ja nie pamietam swoich z Antosiem ale chyba nie bolalo. Tylko moj byl bardzomalenki. Jak bedzie sn naa bank biore znieczulenie :-)

Musze chyba wziac nospe :-\ boli mnie brzuch a raczej kluje :-\

Missiiss a jakie ty masz te plamienia?? Ja mialam takie koloru kawy z mlekiem i po 3dniach brania duphastonu przeszlo.. cieszy mnie to bardzo.
Kamcia gratulacje dla córci :D dzielna dziewczynka ;)
Smile hehe z imionami bedzie napewno ciężko :p
GingerBaby super ze wyniki dobre ;)

Missiiss jeszcze nie widziałam serduszka i bardzo się tego boje. W dwóch poprzednich ciążach było sedruszko a potem na przełomie 8/9 tydzień serduszko nagle przestawało bić. Nie miałam żadnych bóli ani plamień. W pierwszej szłam na normalną wizytę kontrolną na przełomie 10/11 tydzień z bananem na buzi, że znowu zobacze swojego skarba (przecież nie może być źle skoro serce już biło a mi nic nie dolega) a lekarz do mnie czy byłam chora, bo jest bardzo źle - dziecko nie rozwija się od dwóch tygodni. W następnej wiedziałam co może się stać i tak też się stało. Teraz mam trochę inne nastawienie może po przez włączone leki ale bardzo się boję.

Niobe
To ja mocno kciuki trzymam zeby bylo dobrze!&&& ja w poprzednich ciazach tez plamilam ale nie bolalo mnie jak teraz i nie plamilam tak dlugo dlatego wyjatkowo sie boje jutra...

reklama
Do góry