reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

reklama
Bleeee makrela, maz dzis jadl przy mnie i myslalam ze padne od tego smrodu a co najlepsze pare dni temu tez jadlam i niczym mi nie smierdziala haha

Ja pochlaniam wszystko co slodkie nic innego w sumie mi nie smakuje.

Moj mi nie daje zlecen na wyniki na nfz jak ide prywatnie :-\ dlatego chyba pojde do luxmedu bo tam mam abonament.

Jej ryby..... pocxytalam i mnie mdli... nie lubie bardzo ryb! ;-)

missiiss a może te plamienia na bliźniaki ? Moja znajoma całą ciążę plamiła i krwawiła na przemian.

lolcia skusiłabym się na twojego torta, ale ja sobie pojem w piatek. A ze zgagą i włosami to chyba prawda.

mamaAnia ja chodzę prywatnie do lekarza i badania też niestety prywatnie

ginger teraz robiłaś glukoze? przecież to się w połowie ciąży robi.

Dziewczyny ja już dość chwile nie śpie, cały czas męczy mnie zgaga, a że w poprzedniej ciąży też miałam tylko później to wiem że nie będzie dla mnie to łaskawe... Czytałam że mleko zimne 1,5/2% pomaga, ale napiłam się i narazie średnio czuje różnice - najwyżej będę spać na siedząco :dry:

Ostatnia edycja:
Kamcia
W pierwszrj ciazy z blizniakami jak i w drugiej z jednym tez mialam plamienia ale od 7-8 tc a nie od terminu @.dlatego to mnie martwi ze tak dljugo sie ciagnie...

A co do zgagi. Ja z Jaskiem mialam dwa wieczory pare dni przed porodem i wtedy dowiedzialam sie co to zgaga :-D ale krotko i jas sie taki czochraty urodzil :-)

reklama
Martucha
Niby zelzalo ale dalej jest. I tak widze poprawe jak biore setke dopochwowej a setke pod jezyk. Niestety jak pojde do pracy to tylko podjezykowa bedzie wchodzila w gre. Dzis zobaczymy co gin powie

Do góry