reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy czerwcówek

reklama
Bleeee makrela, maz dzis jadl przy mnie i myslalam ze padne od tego smrodu a co najlepsze pare dni temu tez jadlam i niczym mi nie smierdziala haha

Ja pochlaniam wszystko co slodkie nic innego w sumie mi nie smakuje.

Moj mi nie daje zlecen na wyniki na nfz jak ide prywatnie :-\ dlatego chyba pojde do luxmedu bo tam mam abonament.

Jej ryby..... pocxytalam i mnie mdli... nie lubie bardzo ryb! ;-)

missiiss a może te plamienia na bliźniaki ? Moja znajoma całą ciążę plamiła i krwawiła na przemian.

lolcia skusiłabym się na twojego torta, ale ja sobie pojem w piatek. A ze zgagą i włosami to chyba prawda.

mamaAnia ja chodzę prywatnie do lekarza i badania też niestety prywatnie

ginger teraz robiłaś glukoze? przecież to się w połowie ciąży robi.

Dziewczyny ja już dość chwile nie śpie, cały czas męczy mnie zgaga, a że w poprzedniej ciąży też miałam tylko później to wiem że nie będzie dla mnie to łaskawe... Czytałam że mleko zimne 1,5/2% pomaga, ale napiłam się i narazie średnio czuje różnice - najwyżej będę spać na siedząco :dry:

Ostatnia edycja:
Kamcia
W pierwszrj ciazy z blizniakami jak i w drugiej z jednym tez mialam plamienia ale od 7-8 tc a nie od terminu @.dlatego to mnie martwi ze tak dljugo sie ciagnie...

A co do zgagi. Ja z Jaskiem mialam dwa wieczory pare dni przed porodem i wtedy dowiedzialam sie co to zgaga :-D ale krotko i jas sie taki czochraty urodzil :-)

reklama
Martucha
Niby zelzalo ale dalej jest. I tak widze poprawe jak biore setke dopochwowej a setke pod jezyk. Niestety jak pojde do pracy to tylko podjezykowa bedzie wchodzila w gre. Dzis zobaczymy co gin powie

Do góry