reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

Niobe
Dokladnie :-) ja o 17:35 mialam cc i na drugi dzien juz tez Jaskiem sie zajmowalam. I cale szczescie ze mialam wc naprzeciw pokoju:-) ja tam jedak wole cc a rodzilam i tak i tak. :-)

reklama
Haha no ;-) ale juz moze dosc bo az mnie kluc zaczelo :p tak na powaznie to cos od 12 kiepsko sie czuje. Mam falami normalnie dwa dni super dwa dni bleee i tak w kolko. Najgorzej mnie te plamienia wnerwiaja... mam nadzieje ze jutro na wizycie bedzie ok . Bo strasznie sie boje...

Malutkans
To mialas fajne polozne bo moje ganialy i mnie rozsmieszaly ;-)

Archea
&&& zeby jutro sie udalo ja tez mam jutro podglad. I bardzo jestem ciekawa co gin powie na moje plamienia czy dalej je bedzie lekcewazyl jak te sprzed dwoch tygodni. Kurcze chce tak isc do pracy juz... zeby ta umowe przedluzyli. .

Malutkans
Ja tez mam z tym problem ;-) ale wole ten bol w bliznie niz w krzyzu tyle godzin jednak :-D a z jaskiem niestety mialam dwa w jednym i tylko omdlenia mnie uratowaly. ;-) jakos przetrwamy ;-)

Niobe
A ty widzialas juz serducho?? Ja sie tak boje ze go tam nie bedzie... to chyba przez te plamienia taki strach mam

Missiiss wszystkie jutro za Ciebie będziemy trzymały &&& żeby wszystko było dobrze, a gin rzeczywiście powinien bardziej na to zwrócić uwage... zresztą wszystko napewno będzie dobrze i nie ma innej opcji, za długo Kochana czekałaś na fasolke :tak:

Tym czasem ja uciekam do przedszkola po malutką :) miłego popołudnia :-)

reklama
Mam nadzieje i dziekuje Archea. Moze nie zwracal uwagi na plamienia bo byly w terminie om ale teraz juz jest prawie 3 tyg po i nadal llamienia sa wiec licze ze bedzie wyrozumialy. Archea ja nakbym teraz stracila fasola to daje sobie spokoj... dwa lata za duzo mnie kosztowaly jednak. Ale trzeba byc dobrej mysli. Lec po malutka lec :-)

Do góry