reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

reklama
Na ja dopiero sie pod koniec października wybiore i zastanawiam sie czy zrobic badania na wlasna reke czy czekac na to co lekarz powie?? jak do niego pojde to juz bede miala wyniki...

Ostatnia edycja:
Niobe
Zespol antyfosfolipidowy? Ja nibyvtez go mam ale ten obecny lekarz nie chcial mi dac clexane choc naeet nie sprawdzil wynikow i w ogole czulam jakby w ogole w to nie wierzyl. Jezeli chodzi o apetyt mam napady na zupki chinski :-) jadlabym je all day :-)

Malutka
We wtorek mam wizyte jak dobrze pojdzie a jak nie to w piatek :-)

Ja za to wcinam steki, których nigdy nie jadłam :szok: U mnie ze względu na niedouczenie ginekologów ciąże prowadzić będzie też immunulog - na szczęście kapitalna babka na NFZ.

Jeśli chodzi o lekarza to ja dokładnie tak jak malutka :) A napady głodu... miałam i bez ciąży, ale teraz zaczynam siebie przed sobą tłumaczyć. Muszę sobie z tym poradzić, bo jeśli to znów będzie 20 kilo to słabo widzę powrót do sylwetki :D

Hej :) wspolczuje sytuacji z lekami, ale lepiej dmuchac na zimne i jestem zdania, ze kazda mamusia wie co dla niej dobre :)
Napadow glodu nie mam ale odkad przyjechalam z dziecmi do tesciow to tesciowa mnie ciagle na jedzenie namawia :D
Do lekarza ide w srode. Pewnie nie szlabym tak wczesnie ale jak wspominalam jest to dla nas mala niespodzianka a za niespelna 2 tyg wracamy do siebie do uk i wole sprawdzic czy poki co wszystko gra :)
Zyczylabym sobie i wam takiej ciazy jak moja druga: zadnych nudnosci, wymiotow czy innych oslabien i tylko 8kg na plus :)
Jak mija wieczor? Moj starszak oglada strazaka sama, mlodszy mleko ciumka a ja sie cisza delektuje :)

reklama
Ja w ciazy z Jasiem przytylam 6 kg. W sumie to raczej nic nie przytylam bo jasko wazyl 3500 plus wody lozysko haha :-) teraz tez bym tak chciala. Jutro sie zwaze zobacze czy jest tyle co pare dni po owu ;-)

Do góry