reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

Witam sie wieczorna pora :) Niesmialo chcialam dolaczyc do czerwcowego grona :) dzis rano zrobilam test i od razu pokazaly sie 2 ciemne krechy. Do tej pory uwierzyc w to nie moge. Dzis powinnam dostac @ a cos mnie korcilo zeby test kupic :) poki co niesamowite zaskoczenie bo mimo, ze chcielismy jeszcze jedno dzieciatko to jednak nie tak szybko :) mamy juz 2 synkow i mam nadzieje, ze to malenstwo bedzie dopelnieniem naszej rodzinki :)
Termin na 5.06.2014:-)
Mam znadzieje, ze wszystkie razem wesolo przetrwamy ten wspanialy czas :)
Przepraszam za brak polskich liter ale moj tablet swiruje jak takowe uruchomie :)
Mississ moj starszy synus urodzil sie tez w 24tc. Swiatelko dla Twojego Aniolka

reklama
Lolcia
Dziekuje za swiatelko. Dobrze ze wam sie udalo po tym wczesnym porodzie :-) moj maly wazyl 450 g i niestety byl za slabiutki. Ale jak widac maja takie dzieci szanse! Mam jednak nadzieje ze ta moja obbecna ciaza nie skonczy nie w 24 a minimum w 36 tc jak z Jasiem. Narazie od poczatku mam plamienia wiec strasznie sie boje. Wieczorkiem cie dopisze do listy.

Fajnie ze grono sie powieksza. Ciekawe ile nas bedzie :-)

Niobe
Dasz rade. Mi tez mowili ze do konca ciazy a sie okazalo w trakcie ze szybciej skonczylam. :-)

Milego weekendu

Lolcia86, witamy :) Jesteśmy w tej samej sytuacji, też miałam spodziewaną @ na wczoraj i termin obliczyłam na 5 czerwca! Gratulacje :)

Ostatnia edycja:
Dzien dobry :) u nas deszczowo i ponuro :( wlasnie kukam w okno bo chwilowo przebywam u tesciow a po sasiedzku wesele:)
Missis to faktycznie malenki byl Twoj Antos. Moj smyk wazyl 650g teraz jest wagi piorkowej ale rozwija sie super :) mlodszy dla rownowagi wylazl w 39tc i mial 4200 :) mam nadzieje, ze plamienia szybko mina :) buziak dla Jasia
Hini ciekawe, czy trafimy w termin:)
Yustyna88 ostatnia miesiaczke mialam 7 lipca :D ale ja mam PCO i wiem, kiedy mialam owu :) poszukaj kalkulatora w googlach i wpisz miesiaczke i dlugosc cykli powinno wyskoczyc na kiedy masz termin :)
A do mnie dociera powoli ze bedzimy miec 3 dzieci i juz sie ciesze i boje zarazem:)
Milego dzionka

Yustyna88 dokładnie tak jak mówi lolcia, termin z kalkulatora internetowego - są takie które wyliczają od ostatniej miesiączki (ja miałam 31 sierpnia, a cykle regularne 26 dni) lub od owulacji (też wiem kiedy - testy owu i kłucie w lewym jajniku - 12 września) :)

Lolcia86 Ja też trochę się boję jak poradzimy sobie z dwójką, ale jestem dobrej myśli, moja córa będzie świetną starszą siostrą :D Wzajemnie miłego!

Ostatnia edycja:
Mississ 1301 u mnie wyniki badań są jednoznaczne, więc pewnie nikt się nie odważy odstawić tych leków tym bardziej, że poprzednie ciąże zakończyły się obumarciem - zero obiawów a brak akcji serca. Ja chyba też będę się czuła pewniej na lekach, chociaż zdaje sobie sprawe, że to głupio brzmi - jak lekoman :zawstydzona/y:

Witam wszystkich nowych. Jak to fajnie, że nas tak dużo.

Czy ktoś tak jak ja ma olbrzymi apetyt? Szkoda tylko, że przestaje się mieścić w spodnie i to bynajmniej nie z powodu ciąży :-p

reklama
Do góry