reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

reklama
no dobra pół dnia męczyłam się z suwaczkami i udało mi się z jednym. Jak chce wstawić drugi to znika mi pierwszy :wściekła/y: czy to norma czy ja sobie nie radzę?

Witaj niobe gratuluję! Nie znam się na suwaczkach, ale też będę musiała się pomęczyć :D Dziewczyny ja dziś po pierwszej becie (13dpo) cykle mam (miałam! :D) 26 dni i wyszła ponad 23, w poniedziałek jeszcze jedna, żeby przyrost spradzić :) Zobaczycie, tak się nas zaraz nazbiera, nawet się nie obejrzymy.

Missiiss1301 gdzieś czytałam, że czasem mimo celowania w płeć ciągle się nie udaje, bo mężczyzna ma zbyt mało plemników którejś z płci, ale to że masz już dwóch chłopców wcale o niczym nie przesądza :)

Ostatnia edycja:
Witam sie i ciesze ze corsz wiecej osobek sie tu zapisuje;-)

Hini kochana niemusisz pisac posta pod postem;-) mozesz poprzedniego edytowac tak bedzie ladnie i przejrzyscie;-)

Cześć Kochane!Bardzo chciałabym do Was do łączy, termin wychodzi na 1 czerwca,mam już córcie z 13 czerwca 2013,wiec bedzie równo 2 lata róznicy:)Tydzien temu robiłam bete wyszło 22,a po 3 dniach było juz 157,az wystraszyłam sie ,ze moga byc blizniaki,naszczescie moja pani ginekolog mnie uspokoiła:)Pozdrawiam i mocno trzymam kciuki za wszystkie Czerwcóweczki :-)

Hej dziewczyny o matko ile juz ttu nnas :-) nie zdarze na liste wpisywac :p dzisiaj jak mi sie uda i mlody mi da to zasiade i zrobie liste porzadnie i kolorowo :-) wybaczcie ze wczoraj nie dalam rady.

Hini
No wiem wiem i obys miala racje ze za 3x bedzie dziewczynka :-D:-D bardzo bym byla szczesliwa . Mam juz dosc ptaszkow w domu ;-)

Milego dnia dziąłszki :-)

reklama
Julia0903 rzeczywiście, przepraszam i proszę o dalsze wskazówki, gdybym popełniała takie gafy, bo jestem zupełnie niobyta z forami wszelkiego rodzaju :D

Justysia87 Gratulacje! :)

I skoro mają tu być pogaduchy, a ja się koszmarnie w pracy zanudzam i rozmyślam o fasolce :blink: to chciałabym Was zapytać czy macie już jakiekolwiek objawy ciążowe? To chyba trochę wcześnie, żeby coś odczuwać, ale z tego etapu poprzedniej ciąży pamiętam już wyostrzone zapachy i niebieskie żyłki na dekolcie, potem zaczęło się potworne zmęczenie i spanie pół dnia... A teraz? Zupełnie nic i zero! Było tylko jedno takie zdarzenie, chyba z tydzień po owulce, że rano zaczęły mrowić mnie piersi, w dodatku z jednej wyciekły ze dwie krople mleka (córki nie karmię już od roku)! :szok: Normalnie budzę chłopa, jak głupia, kurdę w ciąży jestem, wstawaj! Ale potem trochę otrzeźwiałam i w pracy sprawdziłam (ale interesująca praca :-D), że chyba oszalałam, bo to żaden objaw ciąży, wręcz przeciwnie zwiastuje podwyższony poziom progesteronu, czyli problemy z zajściem, no i załamka... Ale jednak, kobieca intuicja to jest to :tak: Jak było u Was? :)

Ostatnia edycja:
Do góry