reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

Hej

Alan spi, stary w pracy. Laptop wolny, wkońcu ;)
Rano byłam u endokrynologa, zas zwiększyła mi dawkę euthoraxu, na 100 juz. Popołudniu pojechałam z młodym na kulki bo juz w tygodniu obiecałam wiec trzeba sie wywiązac było. Wybiegal sie, wyszalał, oby dal pospac jutro do jakiej 9 za to ;P

Marcysia dzis to nawet ja skusiłam sie na kawkę :) Słabiutką z jednej rozpuszczalnej łyzeczki tylko. Ale byłam taka spiąca, ze oczy mi sie zamykały same. Na co dzien nie pijam kawy wiec niezle nawet postawiła mnie na nogi:)

Mississ u mnie n grudniówkach tez na zamkniętym nie duzo się pisało, a tu widze ze dziewczyny wsiąkły na dobre. nawet nie mam duzo was tutaj do nadrobienia choc cały dzien nie zaglądałam.

MammaMila moze faktycznie po jednym ojcu są ;D Powaznie, mój M ma jedną jedyną kuzynkę, Wiolkę. I saaaamiuteńkich kuzynów. Tak sie zastanawiałam przed chwilą to przypominam sobie chyba 16 i nie wiem ilu jeszcze zapomniałam lub o istnieniu nie wiem:) Chyba jutro bede go gnębić i na kartce spiszę :)
Tak siostrę mam jedną. U mnie dwóch chlopców u niej dwie dziewczynki:) A u dziadków dwie parki z tego wychodzi :-)
Aaaa Pod mocnym Aniołem super film. W konie byliśmy z mężem jak leciał:)
Podzielam twoje zdanie odnośnie zamkniętego.

Ginger to zebyś przy porodzie sie jeszcze nie zdziwiła jak sie okazało by ze chłopiec! Ale by były jaja :-)

A wogóle to parę dni temu zauważyłam ze w piersiach zaczyna mi sie juz tworzyć siara! Chyba dlatego są takie wielkie teraz, nawet M zauważył ze jakieś wyjątkowo wielkie cycki mi sie zrobiły ostatnio. W szoku jestem ze tak szybko, a wogóle to jutro zaczynam 23tc! Szok

reklama
Minka, mississ, Nati fajnie, że juz Alkmena Was zgłosiła, bo nie ogarniam pisać tu i tu :) a tak zaraz wszytskie na jedym będziemy :)
Nati współczuję tego bólu ucha... Mam nadzieję, że się uporasz!
malutka noo można doznać rozdwojenia :)
myślę, że powinnaś wybrać antybiotyk do końca

Czesc mamuski:)

Ja dziś wstalam z bólem żołądka :(
Chyba śledzik mi wczoraj mi zaszkodził bo nic innego takiego nie jadlam co mogłoby mi siąść ...

Nati współczuję z uchem, pewnie ból niesamowity.

Malutkans lepiej weź ten antybiotyk do końca i dolecz chorobę do końca.

Sosnowiczanka to się Alan wyskakal:) życzę długiego spanka dla Was.

Ja jutro mam 22t1d więc też zaczynam 23 tydz :p ale to leci a dopiero test robiłam:eek:

Ginger u mnie z mają było tak, miał byc chłopak a wyszła dziewczynka, a niby na usg też powiedzieli chłop.;)

Weźcie nie strasznie bo ja cały czas się boję ze lekarz się pomylił. Po porodzie jak spojrzę jej między nogi i stwierdze że to faktycznie dziewczynka to będę spokojna.

reklama
hejka..wczoraj posiedziałam z moim do 1 w nocy a dziś ledwo żywa..

co do płci..hmm..moja kuzynka miała mieć Hanię..przy porodzie wyskoczył Natan:D i lekarz zawzięcie do końca twierdził, że będzie dziewczynka..wszystko co miała kupione było w barwach dziewczęcych..po porodzie musiała zmienić małemu garderobę:D także różne są przypadki a lekarz też człowiek i pomylić się może hehe;d

Do góry