reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

cześć babeczki

lolcia - powodzenia i daj znać, a małego po prostu zabierz!

sosnowiczanka - a grzeczna byłaś, jak grzeczna to drugi będzie aniołkiem;-)

MałaZosia - na pewno się będzie dobrze bawił, mój będzie chciał być Jackiem Sparrowem, już się boję ;-) ale kiedyś przebrał się za mumię to był czad owinęłam go całego bandażami w sensie przypięłam je do normalnych ubrań i do kominiarki, dzieci od razu krzyczały mumia, a mina Pani .... bezcenna, na szczęście nie musieli go rozwiązywać jak szedł do toalety:-D

no a my sami , wicher wieje więc tv nie ma już tygodniami, wczoraj o 22 wkulnęłam się z książka i kanapkami pod pierzynę, czytałam Cejrowskiego a w tle przystanek alaska ... nawet było miło;-)

reklama
Witam się z rana.
Ogarnełam trochę w domu. Ugotowałam na obiadek ogórkową taką kwaśniutką mnim, mniem i no smaka miałam na gulasz ,że nie mogłam nie zrobić. Trochę odpocznę ,zjem obiad i szykuję się do gina bo mam na 15.Ciekawa jestem co mi powie. No i trochę stresa mam. Pewnie tak jak piszecie gdybym czuła ruchy to bym sie tak nie stresowała a tak obawiam sie czy wszystko ok.
Misiss trzymaj się w tym szpitalu. Może już niedługo te plamienia ustaną i Cie wypuszczą.
MałaZosia synek na pewno będzie bawił sie dobrze,wygląda cudnie. A dzieci jak to dzieci muszą sie trochę poprzechwalać.
Ciasteczko trzymam kciuki za Twoja córkę. Dzielna dziewczynka, dużo zdrówka dla niej. Smaczka robisz na ciacho a miałam ograniczać słodycze bo coś mi dupka za szybko rośnie.
Kasia najważniejsze,że Ty nie musisz obawiać się o pracę.

Dzien dobry!
corka w przedszkolu a mnie zaraz poludnie zastanie i nic jeszcze nie zrobilam.. Zaraz uciekam po zakupy i musze troche posprzatac-pranie zebrac, walizki pochowac. Za oknem wieje wiec nawet nie chce sie wychodzic..
Miss trzymaj sie tam! Dobrze ze lekarz lepiej sie zachowuje:)
Kasia dobrze ze Twoje stanowisko nie zagrozone:) a dlugo jeszcze bedziesz pracowala?
Ciasteczko dzielna masz corcie:)

I znowu po kilkudniowej przerwie... może jak będę w końcu na zwolnieniu to się zmieni a póki co wybaczcie moje komentarze w już dawno zakończonych dyskusjach :crazy:

Mam pytanie - zamknięta grupa na BB - czy zamiast grupy nie powinno być forum zamknięte do którego dostęp mają wybrane osoby? Zamknięta grupa wygląda inaczej niż normalne forum na Lipcówkach 2007 zamknięte forum wyglądało jak normalne... a tak brakuje tam naszych suwaczków itp.

FACEBOOK - Wydaje mi się, ze lepsze forum zamknięte na BB niż na FB bo z tego co się orientuję, mimo, że zamknięta grupa na FB to i tak właściciele FB i chyba rząd USA ma dostęp do wszystkiego co tam jest umieszczone... jakies przepisy czy regulamin się pozmieniały czy coś... ogólnie FB to nie dla mnie... za duża inwigilacja

a teraz nadrabiam zaległości od czwartku... ehhhh

Hej, padam na twarz.. głowa mnie boli. Jakiś dupny dzień.

Usypiam Antka i robię obiad. Wczoraj mąż humor mi poprawił, bardzo ostatnio doceniamy czas spędzony razem.

Miss dobrze., że z Lenka wszystko w porządku, najważniejsze. :*

Kasia super, że chociaż u was w pracy jest w miarę stabilnie.

Zosia dzieci chyba zawsze się licytuja. Brata mojej bratowej mama przebrala za czerwonego kapturka, z rajstopami itd. Chłopak nie miał życia.

Ja tak na szybko, z OLga ok, nie ma wznowy, kolejne badanie za 3 miesiące:) najlepsze wiadomości:)

Miss trzymam kciuki aby wszytsko było dobrze i uciekaj do domu.

A ja spieprzyłam mase budyniowa i musiałam robić od nowa :( to tak jak sie nie ma dużej praktyki :)

Miss super że z Wami dobrze a co do pęcherza to mój w niedzielę po nim skakał, myślałam że zwariuje.

Ciasteczko kciuki trzymam za Olge.
Mój to już się wierci jak tylko usiade albo się położę.

A kopalnia na Mysłowicach ma spokój na nią nie wydali wyroku:D

Ale smakowitosci robisz na te ur mniam:D

MalaZosia spij póki można i póki chata wolna:D

Justyna nie stresuj się, bo na pewno nie ma czym dziś podgladniesz dzidziusia :D

Gosiula chciałabym do końca ale zobaczymy jak się będę czuła:D

Alkmena to trochę masz tej naszej lektury:)

Mamamm mój mąż ostatnio zamiast poprawiać humor ciągle go psuje :mad:

Mizerii mi się zachcialo:eek: chyba dziś zagosci u nas na obiad

Ciasteczko - wspaniałe wieści :)

Koga- fajne przebranie Jack Sparrow. Mój młody nawet nie zna Piratów z Karaibów. Jakoś się tym nie interesuje, poza tym jakoś wydaje mi się za mały jeszcze na taki film. A może za bardzo go trzymam jednak pod kloszem? Pewnie coś w tym jest :wink:

Kasia - ja właśnie wyrzuciłam mizzerię bo stoi od niedzieli w lodówce ;)

Zjadłam pierogi ale mi nie smakowały:/ Chyba dziś nie na nie mam smaka. Właściwie to na nic. Zjadłabym sobie pączka z marmoladą ale też nie oszaleję jak go nie zjem. Może w Hercie będą jeszcze jak będę szła po młodego.

Zamiast się położyć to zaczęłam ogarniać z praniem, podowieszałam co mogłam. Okno otworzyłam bo ciepło i słonecznie. Idę się wykąpać, małe spa zrobić, pazurki pomalować. Fajnie tak nic nie robić ale na dłuższa metę bym tak nie mogła. Jak ja wytrzymam? No w sumie z dużym brzuchem to pewnie będę leżeć całe dnie. Ale na razie aż mi się chce iść do pracy. Czekam na telefon w sprawie roboty bo ma być. Ale szef mówił, że nasz archiwista w piątek ma się ze mną kontaktować a tu wtorek i nic. Hmmmm.... ja tam się nie prosiłam tylko info od szefa dostałam o kolejnej archiwizacji i że mam być gotowa ;)

No jestem. Koszmar z tym moim synkiem. Nawet w domu do kibelka isc nie moge bo wyje :/ byla ze mna taka znajoma pani po 60tce nie chcialam, zeby ze mna weszla na usg ale wyjscia nie mialam bo ta szydera mala od nogi mi nie odeszla i siedzial kolo mnie z tabletem a ona go asekurowala, zeby nie spadl :/
MamaAnia dobrze, ze astma wykluczona oby mlody juz wiecej nie chorowal :)
MalaZosia ja jestem zdania, ze nie kazdy nauczyciel sie na wychowawce nadaje. Zwlacza dla malych dzieci, ktore musza sie nauczyc jak zyc w grupie, przyswoic wiedze, siedziec spokojnie na lekcji. Moze zmienia wam ta nauczycielke?
Martyna kciuki za odzyskanie pieniedzy
Kasia haha dac na loda :D ah te dzieci jak oodrosna to juz na przyjemnosci wyciagaja :D
Missis tu usg robi polozna. Nie robili problemu mogl wejsc ze mna ale darl sie jak sie polozylam na lezance :D wiadomo skad to krwawienie u ciebie?
Ciasteczko tylko nie szalej :) swietne wiesci :)
Poszlam po mikiego a on do mnie gdzie mam dzidziusia i ze przeciez bylam w szpitalu to pan doktor powinien go wyciagnac :D mowie, ze tylko sprawdzil czy ladnie rosnie i jescze w brzuszku zostanie i ze moze bedzie siostrzyczka a on do mnie "no dobrze, moze byc siostrzyczka ale ja chce jeszcze jednego braciszka" nooo jasne nic ino bede dzieci rodzila :D tak sobie mysle, ze chyba nikomu nie powiem o plci az do marca jak sie potwierdzi. Nie chce sie nakrecic albo potem sluchac ze wszystkim przykro bo miala byc cora a jest syn :)

reklama
Do góry