reklama
grabola87
Fanka BB :)
Hej dziewczyny bylam dziś ma badaniach mocz,krew. I w moczu wyszly mi pojedyncze bakterie i pojedyncze pasma śluzu. W morfologii podwyższone leukocyty,neutrocyty.monocyty. Czy powinnam się martwić o te bakterie w moczu. Moja lekarka cos nie odbiera pewnie urlop ma:|
Dzien dobry!
Ja sie dzisiaj za porzadki wzielam, bo stwerdzilam ze w Nowy Rok z balaganem nie chce wchodzic
naszykowalam troche ubran do oddania, jeszcze z zabawkami malej chce zrobic porzadek. Bylysmy z corcia na spacerze, nawet przyjemnie sie spacerowalo. Teraz juz usiadlam i narazie odpoczywam.
Czoperka witaj! Ale z Was podroznicy! Super!
Koga my tez wyjezdzamy w gory za tydzien. Ja jezdze na desce ale w tym roku odpuszczam. Boje sie ze ktos moglby we mnie uderzyc itp.
Miss wspolczuje przezyc w szpitalu..Gratuluje corci!
Ja sie dzisiaj za porzadki wzielam, bo stwerdzilam ze w Nowy Rok z balaganem nie chce wchodzic
Czoperka witaj! Ale z Was podroznicy! Super!
Koga my tez wyjezdzamy w gory za tydzien. Ja jezdze na desce ale w tym roku odpuszczam. Boje sie ze ktos moglby we mnie uderzyc itp.
Miss wspolczuje przezyc w szpitalu..Gratuluje corci!
Justyna cesarkę będę miała z tego samego względu co dwie poprzednie- wada wzroku.
Missiiss trzymam kciuki, żeby szew szybko założyli i puścili cię do domu jak najszybciej. Gratki córci!
Ja też już po racy, byliśmy jeszcze kupić dla starszej córce sukienkę na sylwestra i zarazem zabawę noworoczną w szkole. Zjadłam obiad, jestem pełna a tu muszę zaraz szykować menu na sylwestra. Jutro na szczęście mam wolne. Dziś zamierzam upiec piernik, a jutro sałatkę i koreczki zrobię. Resztę mają przynieść moje siostry.
Missiiss trzymam kciuki, żeby szew szybko założyli i puścili cię do domu jak najszybciej. Gratki córci!
Ja też już po racy, byliśmy jeszcze kupić dla starszej córce sukienkę na sylwestra i zarazem zabawę noworoczną w szkole. Zjadłam obiad, jestem pełna a tu muszę zaraz szykować menu na sylwestra. Jutro na szczęście mam wolne. Dziś zamierzam upiec piernik, a jutro sałatkę i koreczki zrobię. Resztę mają przynieść moje siostry.
reklama
Smile robię sałatkę, której dawno nie robiłam - ananas z puszki, kukurydza w puszce, majonez, seler konserwowy ze słoika, szynka konserwowa pokrojona w kawałki, starty żółty se, może jeszcze dodam jajka. A koreczki robię pod moją starszą córkę - ser pleśniowy, zieloneboliwki, łosoś i pieczarki marynowane, różne kombinacje tych składników i jeszcze wykorzystam do części ser żółty i chyba ogórki konserwowe.