reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

reklama
Hej dziewczyny bylam dziś ma badaniach mocz,krew. I w moczu wyszly mi pojedyncze bakterie i pojedyncze pasma śluzu. W morfologii podwyższone leukocyty,neutrocyty.monocyty. Czy powinnam się martwić o te bakterie w moczu. Moja lekarka cos nie odbiera pewnie urlop ma:|

Dzien dobry!
Ja sie dzisiaj za porzadki wzielam, bo stwerdzilam ze w Nowy Rok z balaganem nie chce wchodzic ;) naszykowalam troche ubran do oddania, jeszcze z zabawkami malej chce zrobic porzadek. Bylysmy z corcia na spacerze, nawet przyjemnie sie spacerowalo. Teraz juz usiadlam i narazie odpoczywam.
Czoperka witaj! Ale z Was podroznicy! Super!
Koga my tez wyjezdzamy w gory za tydzien. Ja jezdze na desce ale w tym roku odpuszczam. Boje sie ze ktos moglby we mnie uderzyc itp.
Miss wspolczuje przezyc w szpitalu..Gratuluje corci!

Justyna cesarkę będę miała z tego samego względu co dwie poprzednie- wada wzroku.
Missiiss trzymam kciuki, żeby szew szybko założyli i puścili cię do domu jak najszybciej. Gratki córci!

Ja też już po racy, byliśmy jeszcze kupić dla starszej córce sukienkę na sylwestra i zarazem zabawę noworoczną w szkole. Zjadłam obiad, jestem pełna a tu muszę zaraz szykować menu na sylwestra. Jutro na szczęście mam wolne. Dziś zamierzam upiec piernik, a jutro sałatkę i koreczki zrobię. Resztę mają przynieść moje siostry.

reklama
Smile robię sałatkę, której dawno nie robiłam - ananas z puszki, kukurydza w puszce, majonez, seler konserwowy ze słoika, szynka konserwowa pokrojona w kawałki, starty żółty se, może jeszcze dodam jajka. A koreczki robię pod moją starszą córkę - ser pleśniowy, zieloneboliwki, łosoś i pieczarki marynowane, różne kombinacje tych składników i jeszcze wykorzystam do części ser żółty i chyba ogórki konserwowe.

Do góry