Dzien dobry
ja juz po sniadanku
pilnuje ofert bo dzis czarny piatek
wczoraj mezu pk robocie przylazl i przeprosil
a co niech sie chlop stara bo znowu pojde spad do drugiego pokoju
MalaZosia jak cie prosze nie czytaj tego co na necie wypisuja. Siostra skoczy z wynikami do doktorka i on cie pokieruje nie sugeruj sie informacjami z neta bo sie nerwowo wykonczysz :/ masz naprawde madrego synka
Aaa i toxo predzej zlapiesz od surowego miecha niz od kota
Smile nie wiem czy robia na toxo. Musze sprawdzic
Gosia witaj. Poczekaj spokojnie na wyniki. Moze ginowi zle sie cos pomierzylo i woli sprawdzic? Zdrowka zycze
Mamuska88 o za cytryne to ja podziekuje
az taka odwazna to nie jestem
Myszkajoasia witamy w domu
dobrze, ze juz cie wypuscili
Missis przepraszam, ze jeszcze wroce do tematu ale mieli tam oddzial wczesnjaczy? Mi od 1go do 4 probowali skurcze zastopowac a jak sie nie dalo to fru na porodowke. Lekarz mimo, ze kupe chama i wredoty to od razu w prokocimiu miejsce zalatwil. A na reh spotkalam dziewczyne z sasoedniego miasta co urodzila blizniaki wieksze i starsze niz moj miki i trzymali te dzieciatka tydz! Bez specjalistycznej opieki bo jak stwierdzili jak przezyja ten tydz to wtedy do prokocimia dopiero. Paranoja. Dziewczatko w stresie, szoku i tez pewnie teraz by inaczej zareagowal. Ehh niektorzy nke powinni byc lekarzami...
A z fajnych wiesci sie pochwale, wczoraj mnie male pierwszy raz puknelo
na 200% to byl maluch bo tak samk zaczelo sie z mikim i kacperkiem. Najpierw delikatne pukniecie, pozniej kilka dni ciszy i coraz czesciej
wychodzi na to, ze znowu nie dowiem sie jak te motylki sie odczuwa tylko od razu mnie beda kopac
no i to sprowadza mnie do definitywnego pogodzenia sie mysla o 4 chlopach w domu