reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

podwójne szczęście BLIŹNIAKI

Widze, ze mowa o samochodach , my mamy kombi no ale teraz chyba bedzie niestety za male, wiec tez rozgladamy sie za wiekszym. Na troje dzieci zwykle kombi niestety chyba nie wystarczy, dlatego myslimy o czyms siedmioosobowym najlepiej z przesuwanymi drzwiami.
A jesli chodzi o wozki to radze zwaracac jednak uwage na wage (sie zrymowalo)!

Motylinek
co do tych moich bolow glowy to juz mialam wszystkie badania mozliwe w ciazy zrobione, wlacznie z rezonansem magnetycznym:szok: A to dlatego,ze jednego dnia mialam zaburzenia widzenia, dretwienie lewej reki i lewej polowy twarzy:szok: Jazda na maxa, potrzymali mnie dzien w szpitalu i stwierdzilii , ze mam migrene z aura cokolwiek to znaczy:confused:

reklama
dziewczyny ja też wczoraj miałam potworny ból głowy :sick: myślałąm że ocipieję :-p

jeeli chodzi o auto .. to mi się nigdy nie podobały combi :no: ehhh takie głupie pstre gadanie ... nawet mama chciała się z nami złożyć np. na skodę fabię combi, ale Karolina kategorycznie powiedziała NIE :wściekła/y:
także szukamy dalej :-)

mój wózek będzie ważył niestety 24kg :zawstydzona/y: wiem, że to strasznie dużo :-( no ale z wózków, które nam siętylko podobają jest właśnie ten minus - WAGA :zawstydzona/y:
chcemy mieć wózek z jedną gondolą, aby dzieci były razem, no i 4-kołowy ... a wszędzie dookoła widać wózki 3-kołowe z dwiema gondolami, lub gondolami -jedna z przodu, druga z tyłu. My takiego wózka NIET :no: więc pomimo wagi bierzemy wózek, który mamy wybrany :tak:

kajunia
gwarantuje , ze spodobaja Ci sie kombi jak nie bedziesz mogla do normalnego bagaznika wsadzic swojego blizniaczego wozka;-) :tak:
A co do tej wagi wozka to naprawde, sproboj w sklepie jak sie jezdzi w wersji spacerowej z dwoma 10kg brzdacami. Moze pozycz od kogos dzieci ( ja zamierzam wlasnie tak zrobic;-)), albo wlozcie poprostu cos o duzej masie ok. 20 kg do srodka i zobaczcie jak sie jezdzi, jak sie skreca, jak ewentualnie radzi sobie z kraweznikiem. Mowie serio, lepiej sprawdzic niz pozniej klac, w koncu to nie maly wydatek.

kajunia
gwarantuje , ze spodobaja Ci sie kombi jak nie bedziesz mogla do normalnego bagaznika wsadzic swojego blizniaczego wozka;-) :tak:
A co do tej wagi wozka to naprawde, sproboj w sklepie jak sie jezdzi w wersji spacerowej z dwoma 10kg brzdacami. Moze pozycz od kogos dzieci ( ja zamierzam wlasnie tak zrobic;-)), albo wlozcie poprostu cos o duzej masie ok. 20 kg do srodka i zobaczcie jak sie jezdzi, jak sie skreca, jak ewentualnie radzi sobie z kraweznikiem. Mowie serio, lepiej sprawdzic niz pozniej klac, w koncu to nie maly wydatek.

Ladina masz DUŻO racji ale to jest forma gustu i zdania napewno już nie zmienimy :no::-p zresztą kuzynka miała podobny wózek i narzekała, więc pójdę troszkę po śladach rodzinnych ;-)

Kajunia a wozek tez bym chciała jak ty z jedna gondola
dzisiaj na targu widziałam taki i ten podzielony na pol
i ładniejszy jest ten z jedna gondola
choc ten podzielony optycznie wydaje sie wezszy
a moze i jest :confused:

kajunia
a to kuzynka tez blizniaki ma??
no jezeli jestescie tak zdecydowani to faktycznie kupujcie, ja mam ciagle dylematy , pewnie jeszcze ni sie zejdzie zanim kupie wozek.

Lilka
mi sie tez podobaly strasznie samochody typu jeep, ale teraz z trojka dzieci nie ma szans:no:

Ladina dlaczego??

nie ktore sa bardzo duze i spokojnie rodzinka 5-osobowa wejdzie :tak:
no tak mysle....

Lilka
Wiem , ze w niektorych nie mieszcza sie trzy foteliki obok siebie, moze te male tak, ale takie od 9 kg to juz nie wszedzie.

reklama
rozumiem
moja kolezanka ma mercedesa ale taki mniejszy jakis
nie znam rodzaju
i ona jezdzi z tyłu z dwojka dzieciaczkow a z przodu 3 dziecko w foteliku :happy:
troche faktycznie utrudnione to...

Do góry