reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po drugiej stronie brzuszka- informacje i sms-y ze szpitala (BEZ KOMENTARZY)

wiadomość od Majuski:
12:53:" U nas wszystko dobrze, niunia zdrowa i grzeczna, ja czuję się b. dobrze, jutro wracamy do domku, buziaki!"

reklama
Gola napisała:
7:12: " o 1 zaczęły mi się skurcze i zaczęły odchodzić wody, skurcze co 8-10 min, rozwarcie o 4 na 1 palec.

7:19: " teraz odszedł mi czop"

7:25: "jestem od 3:30 w szpitalu, o 8:00 obchód i dowiem się reszty, śniła mi sie dziś Pola, że jeździłam z nią woziorem.

Witajcie!!!

3.11.11 urodziłam synka :))) siłami natury
Bartosz, waga:3230g wzrost:56cm

poród opiszę w odpowiednim wątku

sms z ostaniej chwili od potworek.pl::-)

"Hej! Mateusz urodził się o 12.50. Mierzy 53cm, wazy 3570g. Pozdrów dziewczyny na BB. Potworek.pl"

Gola napisała:
Skurczów co 3-4 min boli jak jasna cholera, zmieniły się przepisy i nie będę mieć ZZO, rozwarcie prawie 4 cm, zaraz idę do wanny, krzyż boli najbardziej, ale z każdym skurczem coraz bliżej do naszego spotkania

sms od Cocca z 15:16 (dopiero odczytałam:zawstydzona/y:) :
Dziś o 8:50 urodził się Franek, wazy 3030g, na 54cm :) na razie grzeje sie w inkubatorze, ale pozdrawia wszystkie ciocie z bb!

Gola napisała:
Polunia urodziła się o 18:44 SN, 2970g i 50 cm, nacieli mnie, od razu po już zapomina się o bólu. Pzdd dla dziewczyn!!

sms od Goli 23:20: "jestem wykończona, ale przeszczęśliwa, ból jest mega ale od razu po urodzeniu odchodzi! boli mnie tylko krocze, ciągną szwy i szczypie jak siku robię, rodziłam z mamą i dziewczyny w szoku jestem, że było tak z nią fajnie, a trzymała mnie tylko za rękę podczas skurczy, a mój D czekał za drzwiami blady jak ściana. Myślałam, że jak mi wody odeszły ok 00:30, to szybciej urodzę, na nic nie ma reguły. Pozdrawiam kochane!"

reklama
Witajcie
3.11.2011 urodziła się nasza kochana Lilianka, po 16 godzinach prób przez cc. waga 3000g 52 cm :)

Do góry