reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

Cześć !
Sorki że wam się " wpylam w wątek mam nadzieję że się nie pogniewacie .
Zresztą jedną koleżankę tutaj znam :)
Cześć Pawimi.
Widze że tu ploty wózkowe na tapecie bo znalazłam was w wyszukiwarce jak szukałam info o maclarenie . Chcę nabyć XT a chyba ktoś go tu ma . Może mi coś napisze jak się fura sprawuje ?
Ja chyba też z maniaczek wózkowych , narazie mam 3 szt: Mutsy Urbanrider, jeep , i Quinny zapp , na który mój synek narazie za mały ale woziłam na stelazu sobie fotelik ( spacerówa musi poczekać ) No i teraz się przymieżam do maclarena, wczoraj go macałam sobie w sklepie i jak dla mnie to chyba najbardziej wypasiona parasolka , podoba mi sie tez że jest wysoki ( bo ja mam 174) i większość wózków się dla mnie nie nadaje .
To się rozpisałam .... Sorki;-)

ja wlasnie sprzedalam prawie nowego maclarena xt i kupilam sobie dazzle
w zasadzie to niewiele mam mu do zarzucenia uzytkowalam go tylko dwa miesiace jezeli chodzi o jego wysokosc to dla mnie byl ok ale mojej mamie siegal do piersi i jak wychodzila z nim na spacer to strasznie sie meczyla , maclaren z tego co sie naczytalam to solidna firma ale mi sie osobiscie nie podoba jego tapicerka w srodku , jakosc wykonania i material widzialam wiele wozkow ale w tym jest jakos wyjatkowo dziwna kojarzyla mi sie z woreczkiem przeciwkurzowym od drogich torebek , kuleczka podczas prowadzenia wozeczka troche trajkocza ale to raczej normalne w parasolkach choc przyznam ze po wyprobowaniu dazzle wydaje mi sie ze trajkocza ciut ciut mniej to tyle co moge o nim powiedziec
dodam jeszcze ze jezeli masz mozliwosc obejrzenia dazzle to zrob to przed zakupem maclarena jest w swiecie dziecka na towarowej w warszawie , material i jakosc wykonania jest poprostu rewelacyjna nie trzeba podkladac kocyka aby dziecku bylo wygodnie siedziec czy lezec kolorki sa fajne wesole i obydwa sa dla dzieci od 6 ms.

reklama
mialam Ci wlasnie podpowiedziec ze model XLR tez jest.....wiem o tych skokach cen, zdarzylam sie zorientowac obserwujac pewne artykuly w polskich sklepach na interneci, te akcesoria do Dazzle sa juz drozsze zanim kasa zostala przelana za moja transakcje!

kasia - ja nie polecam dazzle dla dziecka 6 miesiecznego...hmm

kurcze nie wiem byc moze ja kupilam maclarena jak filip mial 7 ms. teraz w dazzle ma 9 ms ale nie widze zadnej roznicy w tym jak siedzial w jednym czy drugim pomimo ze teraz jest ciut wiekszy , najlepiej to przymierkowac takiego maluszka do wozia
pawimi a widzialas siedzonko w xt ? w dazzle to wiesz jakie jest bardzo mieciutki super a w xt jest twarde i takie dziwne gdyby nie te dodatkowe nakladeczki to twrdo bylo by dziecku pod glowka
plus w maclarenie ze moglam zamontowac barierke bo filip czesto sie na niej wieszal :)

Ostatnia edycja:
xt jest wozkiem bardziej zabudowanym i ciut sztywniejszym - zdrowszym na kregoslup dla takiego maluszka...moj maly w dazzle siedzi taki osuniety i rozwalony jak w knajpie z pupcia na samym koncu siedzenia, jeszcze sobie noge tak bokiem wystawia do gory he he
tapicerke widzialam - nie raz i w modelach z roznych lat :)no jest sztywniejsza niz w dazzle, ale po to wlasnie maja te wkladki....

Ogladałam dazzle i moim zdaniem nie nadaje się dla półroczniaka, tylko dla takiego dziecka powyżej roku. Byłam własnie na towarowej , bo tam zawsze wszystko macam. Mojemu w maclarenie właśnie było bardzo wygodnie jeździł sobie w tym wózeczku po sklepie. Co do materiału to mi się podoba wykonanie tego wózka :) I całe szczęście że ile ludzi tyle gustów.

Pawimi - ceny strasznie skoczyły , szkoda że pensje nie , mój mąż miał dostać awans ale nie dostał bo by mu musieli dać podwyżkę . Każda firma tłumaczy się kryzysem. Premie też mu zamrozili:-:)no:

a wiesz ze moj maz mial tez obiecana podwyzke juz spora chwile temu ktora ze wzgledu na ten pseudo kryzys odkladali...a ostatnio sie dowiedzial ze he he...pamietaja o nim :)))))) szkoda ze o jego koncie nie :)

Ogladałam dazzle i moim zdaniem nie nadaje się dla półroczniaka, tylko dla takiego dziecka powyżej roku. Byłam własnie na towarowej , bo tam zawsze wszystko macam. Mojemu w maclarenie właśnie było bardzo wygodnie jeździł sobie w tym wózeczku po sklepie. Co do materiału to mi się podoba wykonanie tego wózka :) I całe szczęście że ile ludzi tyle gustów.

Pawimi - ceny strasznie skoczyły , szkoda że pensje nie , mój mąż miał dostać awans ale nie dostał bo by mu musieli dać podwyżkę . Każda firma tłumaczy się kryzysem. Premie też mu zamrozili:-:)no:

jezeli tak to nie ma co sie zastanawiac :-) gdyby nie dazzle to napewno bym go sobie zostawiala .

a wiesz ze moj maz mial tez obiecana podwyzke juz spora chwile temu ktora ze wzgledu na ten pseudo kryzys odkladali...a ostatnio sie dowiedzial ze he he...pamietaja o nim :)))))) szkoda ze o jego koncie nie :)

No właśnie zasłuzyłeś ale że sa oszczędności i jest kryzys .. ale pamiętaj jestes super. Podobny schemat działania ;-) A do gara to sobie mamy niby tą satysfakcje wsadzić . Bo potem spytał jak żona i mały bo się znamy .

kasiabelgia - to co bedzie po dazzle:) a jak cenowo ten wózeczek ?

reklama
kasia jeszcze nie wie co po dazzle bedzie :)))) a ja siedze przed kompem i lekko usypiam w te swoje urodziny :) siedzialam z tatusiem do czwartej rano, on teraz zabral malego na spacer, oli gdzies na dole chyba ze swoim laptopem siedzi a ja w swojej sypialni dogorywam...piekna celebracja :) moj najstarszy syn napisal mi zyczenia ze ma nadzieje ze bede zyc do jego setki :))) ha ha i mu pewnie pupcie obslugiwac!

Do góry