reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

Sofik tak nas nabrac :angry::-D:angry::-D udalo ci sie niezle, a ja wiedzialam ze jest Prima Aprylis i nie pomyslalam ze to moze byc zart

Pawimi no co ty nie smuc sie w urodziny, kazdej z nas latka leca,
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO

Bylam na miescie i kupilam dla mojej friend apaszke i kartke urodzinowa, apaszka bardzo fajna w New Look , prezent juz wyslany
ale sie zdziwi, niespodziewa sie w ogole ;-)
myslalam o Allegro ale jakos udalo sie kupic tutaj

reklama
Cześć !
Sorki że wam się " wpylam w wątek mam nadzieję że się nie pogniewacie .
Zresztą jedną koleżankę tutaj znam :)
Cześć Pawimi.
Widze że tu ploty wózkowe na tapecie bo znalazłam was w wyszukiwarce jak szukałam info o maclarenie . Chcę nabyć XT a chyba ktoś go tu ma . Może mi coś napisze jak się fura sprawuje ?
Ja chyba też z maniaczek wózkowych , narazie mam 3 szt: Mutsy Urbanrider, jeep , i Quinny zapp , na który mój synek narazie za mały ale woziłam na stelazu sobie fotelik ( spacerówa musi poczekać ) No i teraz się przymieżam do maclarena, wczoraj go macałam sobie w sklepie i jak dla mnie to chyba najbardziej wypasiona parasolka , podoba mi sie tez że jest wysoki ( bo ja mam 174) i większość wózków się dla mnie nie nadaje .
To się rozpisałam .... Sorki;-)

ania kazdego maclarena mozesz spoko kupowac bez zastanowienia i z czystym sumieniem - napewno nie bedzesz zalowac wyboru :) witam w kregu maniaczek, widze ze tez juz niezle zaczelas....synus kilka miesiaczkow a ty trzy wozeczki he he :)

ania kazdego maclarena mozesz spoko kupowac bez zastanowienia i z czystym sumieniem - napewno nie bedzesz zalowac wyboru :) witam w kregu maniaczek, widze ze tez juz niezle zaczelas....synus kilka miesiaczkow a ty trzy wozeczki he he :)

I tak Ciebie chyba nikt nie przebije .
Dopatrzyłam się Buzza , dazzle, boogabo ( nie wiem jak to się pisze ) , ale to pewnie nie wszystkie :-D:tak:? Bo i dziecko starsze. ;-)

czesc moich wozkow na fotkach widzialas :))) mialas nawet okazje uczestniczyc w zakupie mojego spiworka i parasoleczki do dazzle :))) ale zapewniam Cie ze sa takie co mnie pobily iloscia wozkow i to z kretesem....

maclarena tez mam ale z 2006 roku po moim srednim synku ten nizszy model - triumpha, kupilam jak juz byl duzy i potrzebowalam parasolke na szybkie i dluzsze wypady podczas ktorych sie meczyl chodzac.

czesc moich wozkow na fotkach widzialas :))) mialas nawet okazje uczestniczyc w zakupie mojego spiworka i parasoleczki do dazzle :))) ale zapewniam Cie ze sa takie co mnie pobily iloscia wozkow i to z kretesem....

Hmmm to trzeba mieć specjalny garaż do tego normalnie , naług porównywalny do butów i torebek;-) , ja mam jeden u tesciów i dwa w domu. A maclarena chce , bo potrzeba mi czegoś lekkiego po warszawie czesto jeżdże autobusem. Mutsiak jest super ale waży jak traktor.:tak:

no maclaren bedzie idealny dla wieku twojego dziecka i cel jakiemu ma sluzyc, dazzle nie nadaje sie dla takiego malucha - moim zdaniem i te nizszej klasy maclareny tez sa dla starszych dzieci....a jesli chodzi o garaz...hmmm to chyba mam :) wystarczajacy :)))))) w jednym stoja wozki, wagoniki, zabawki i inne pierdoly bo mamy tylko dwa samochody, nie wiem jak to bedzie jak moj najstarszy zacznie jezdzic...ale on starego grata dostanie to bedzie mogl na podjezdzie parkowac :)

reklama
Woziłam Szymka w tym wózku w sklepie i w kilku innych i jak dla mnie jest rewelacyjny , prowadzi się super składa łatwo , oparcie na płasko się rozkłada i poza tym jest sliczny :) Ogladałam tez kilka innych ale to juz nie było to samo. No te niższe modele się nie nadaja , fajny jeszcze ten XLR ale po skoku walut kosztuje troszkę za dużo jak na parasolke.

Do góry