kasiabelgia
Aktywna w BB
Cześć !
Sorki że wam się " wpylam w wątek mam nadzieję że się nie pogniewacie .
Zresztą jedną koleżankę tutaj znam
Cześć Pawimi.
Widze że tu ploty wózkowe na tapecie bo znalazłam was w wyszukiwarce jak szukałam info o maclarenie . Chcę nabyć XT a chyba ktoś go tu ma . Może mi coś napisze jak się fura sprawuje ?
Ja chyba też z maniaczek wózkowych , narazie mam 3 szt: Mutsy Urbanrider, jeep , i Quinny zapp , na który mój synek narazie za mały ale woziłam na stelazu sobie fotelik ( spacerówa musi poczekać ) No i teraz się przymieżam do maclarena, wczoraj go macałam sobie w sklepie i jak dla mnie to chyba najbardziej wypasiona parasolka , podoba mi sie tez że jest wysoki ( bo ja mam 174) i większość wózków się dla mnie nie nadaje .
To się rozpisałam .... Sorki;-)
ja wlasnie sprzedalam prawie nowego maclarena xt i kupilam sobie dazzle
w zasadzie to niewiele mam mu do zarzucenia uzytkowalam go tylko dwa miesiace jezeli chodzi o jego wysokosc to dla mnie byl ok ale mojej mamie siegal do piersi i jak wychodzila z nim na spacer to strasznie sie meczyla , maclaren z tego co sie naczytalam to solidna firma ale mi sie osobiscie nie podoba jego tapicerka w srodku , jakosc wykonania i material widzialam wiele wozkow ale w tym jest jakos wyjatkowo dziwna kojarzyla mi sie z woreczkiem przeciwkurzowym od drogich torebek , kuleczka podczas prowadzenia wozeczka troche trajkocza ale to raczej normalne w parasolkach choc przyznam ze po wyprobowaniu dazzle wydaje mi sie ze trajkocza ciut ciut mniej to tyle co moge o nim powiedziec
dodam jeszcze ze jezeli masz mozliwosc obejrzenia dazzle to zrob to przed zakupem maclarena jest w swiecie dziecka na towarowej w warszawie , material i jakosc wykonania jest poprostu rewelacyjna nie trzeba podkladac kocyka aby dziecku bylo wygodnie siedziec czy lezec kolorki sa fajne wesole i obydwa sa dla dzieci od 6 ms.