reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

reklama
hej laseczki!przybieglam od razu po pracy do was bo znowu buzza widzialam takiego jaki ma Sofik i larkaa czyli 4kolowy tylko taki kolorek QUINNY BUZZ 4 2008 +GONDOLA+ GRATISY bubumarket (597072105) - Aukcje internetowe Allegro buzz byl z gondola a w gondolce siedziala sobie usmiechnieta dzidzia..doslownie siedziala wiec jak widac mozna dluzej wozic diecko w gondolce...super to wygladalo...juz na 100%chce buzza tylko moj m nie chce sie zgodzic jeszcze na zakup tego gold co Beatka dala link do niego

Larkaa masz racje dzis piekna pogoda:-)a Ty w ktorej czesci wroclawia mieszkasz??

dzieki Sofik za zyczenia urodzinowe :)

ale nas wykiwalas z tym buzzem , nieeeeezle, juz nikt tak mnie w balona dawno nie zrobil:)

hej babeczki!

pawimi teyz bym sie piwka napisla ale w moim stanie to nie uskazane:-(

Kasia daj zdjecia swojej nowej bryki

Sofik czemu buzza sprzedajesz??co sie stalo??

Gastone Ty tez buzza sprzedajesz??gondolke bedziesz miec fajna!!

A ja probuje m namowic na tego buzza gold co jest w promocji w irlandii:-)
jaaa? Za zadne skarby! Sprzedaje inny wozek- coneco solar.
no taka piękna pogoda dziś, godzinę pośmigałam moim buzzem - nie mam nic do zarzucenia :D
a ja posmigalm dzis swoim jane:-D
dzieki Sofik za zyczenia urodzinowe :)

ale nas wykiwalas z tym buzzem , nieeeeezle, juz nikt tak mnie w balona dawno nie zrobil:)

nooo wykiwala , wykiwala :-D
Pawimi wszytkiego naj naj naj z okiazji urodzin :-)

dziekuje...a w sumie to nie wiem czy sie cieszyc ze mam urodziny bo sie nagle stara poczuam :)))az mi sie nie chce wierzyc ze az tyle lat mam:(

reklama
Do góry