reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

Cześć !
Sorki że wam się " wpylam w wątek mam nadzieję że się nie pogniewacie .
Zresztą jedną koleżankę tutaj znam :)
Cześć Pawimi.
Widze że tu ploty wózkowe na tapecie bo znalazłam was w wyszukiwarce jak szukałam info o maclarenie . Chcę nabyć XT a chyba ktoś go tu ma . Może mi coś napisze jak się fura sprawuje ?
Ja chyba też z maniaczek wózkowych , narazie mam 3 szt: Mutsy Urbanrider, jeep , i Quinny zapp , na który mój synek narazie za mały ale woziłam na stelazu sobie fotelik ( spacerówa musi poczekać ) No i teraz się przymieżam do maclarena, wczoraj go macałam sobie w sklepie i jak dla mnie to chyba najbardziej wypasiona parasolka , podoba mi sie tez że jest wysoki ( bo ja mam 174) i większość wózków się dla mnie nie nadaje .
To się rozpisałam .... Sorki;-)

ja wlasnie sprzedalam prawie nowego maclarena xt i kupilam sobie dazzle
w zasadzie to niewiele mam mu do zarzucenia uzytkowalam go tylko dwa miesiace jezeli chodzi o jego wysokosc to dla mnie byl ok ale mojej mamie siegal do piersi i jak wychodzila z nim na spacer to strasznie sie meczyla , maclaren z tego co sie naczytalam to solidna firma ale mi sie osobiscie nie podoba jego tapicerka w srodku , jakosc wykonania i material widzialam wiele wozkow ale w tym jest jakos wyjatkowo dziwna kojarzyla mi sie z woreczkiem przeciwkurzowym od drogich torebek , kuleczka podczas prowadzenia wozeczka troche trajkocza ale to raczej normalne w parasolkach choc przyznam ze po wyprobowaniu dazzle wydaje mi sie ze trajkocza ciut ciut mniej to tyle co moge o nim powiedziec
dodam jeszcze ze jezeli masz mozliwosc obejrzenia dazzle to zrob to przed zakupem maclarena jest w swiecie dziecka na towarowej w warszawie , material i jakosc wykonania jest poprostu rewelacyjna nie trzeba podkladac kocyka aby dziecku bylo wygodnie siedziec czy lezec kolorki sa fajne wesole i obydwa sa dla dzieci od 6 ms.

reklama
mialam Ci wlasnie podpowiedziec ze model XLR tez jest.....wiem o tych skokach cen, zdarzylam sie zorientowac obserwujac pewne artykuly w polskich sklepach na interneci, te akcesoria do Dazzle sa juz drozsze zanim kasa zostala przelana za moja transakcje!

kasia - ja nie polecam dazzle dla dziecka 6 miesiecznego...hmm

kurcze nie wiem byc moze ja kupilam maclarena jak filip mial 7 ms. teraz w dazzle ma 9 ms ale nie widze zadnej roznicy w tym jak siedzial w jednym czy drugim pomimo ze teraz jest ciut wiekszy , najlepiej to przymierkowac takiego maluszka do wozia
pawimi a widzialas siedzonko w xt ? w dazzle to wiesz jakie jest bardzo mieciutki super a w xt jest twarde i takie dziwne gdyby nie te dodatkowe nakladeczki to twrdo bylo by dziecku pod glowka
plus w maclarenie ze moglam zamontowac barierke bo filip czesto sie na niej wieszal :)

Ostatnia edycja:
xt jest wozkiem bardziej zabudowanym i ciut sztywniejszym - zdrowszym na kregoslup dla takiego maluszka...moj maly w dazzle siedzi taki osuniety i rozwalony jak w knajpie z pupcia na samym koncu siedzenia, jeszcze sobie noge tak bokiem wystawia do gory he he
tapicerke widzialam - nie raz i w modelach z roznych lat :)no jest sztywniejsza niz w dazzle, ale po to wlasnie maja te wkladki....

Ogladałam dazzle i moim zdaniem nie nadaje się dla półroczniaka, tylko dla takiego dziecka powyżej roku. Byłam własnie na towarowej , bo tam zawsze wszystko macam. Mojemu w maclarenie właśnie było bardzo wygodnie jeździł sobie w tym wózeczku po sklepie. Co do materiału to mi się podoba wykonanie tego wózka :) I całe szczęście że ile ludzi tyle gustów.

Pawimi - ceny strasznie skoczyły , szkoda że pensje nie , mój mąż miał dostać awans ale nie dostał bo by mu musieli dać podwyżkę . Każda firma tłumaczy się kryzysem. Premie też mu zamrozili:-:)no:

a wiesz ze moj maz mial tez obiecana podwyzke juz spora chwile temu ktora ze wzgledu na ten pseudo kryzys odkladali...a ostatnio sie dowiedzial ze he he...pamietaja o nim :)))))) szkoda ze o jego koncie nie :)

Ogladałam dazzle i moim zdaniem nie nadaje się dla półroczniaka, tylko dla takiego dziecka powyżej roku. Byłam własnie na towarowej , bo tam zawsze wszystko macam. Mojemu w maclarenie właśnie było bardzo wygodnie jeździł sobie w tym wózeczku po sklepie. Co do materiału to mi się podoba wykonanie tego wózka :) I całe szczęście że ile ludzi tyle gustów.

Pawimi - ceny strasznie skoczyły , szkoda że pensje nie , mój mąż miał dostać awans ale nie dostał bo by mu musieli dać podwyżkę . Każda firma tłumaczy się kryzysem. Premie też mu zamrozili:-:)no:

jezeli tak to nie ma co sie zastanawiac :-) gdyby nie dazzle to napewno bym go sobie zostawiala .

a wiesz ze moj maz mial tez obiecana podwyzke juz spora chwile temu ktora ze wzgledu na ten pseudo kryzys odkladali...a ostatnio sie dowiedzial ze he he...pamietaja o nim :)))))) szkoda ze o jego koncie nie :)

No właśnie zasłuzyłeś ale że sa oszczędności i jest kryzys .. ale pamiętaj jestes super. Podobny schemat działania ;-) A do gara to sobie mamy niby tą satysfakcje wsadzić . Bo potem spytał jak żona i mały bo się znamy .

kasiabelgia - to co bedzie po dazzle:) a jak cenowo ten wózeczek ?

reklama
kasia jeszcze nie wie co po dazzle bedzie :)))) a ja siedze przed kompem i lekko usypiam w te swoje urodziny :) siedzialam z tatusiem do czwartej rano, on teraz zabral malego na spacer, oli gdzies na dole chyba ze swoim laptopem siedzi a ja w swojej sypialni dogorywam...piekna celebracja :) moj najstarszy syn napisal mi zyczenia ze ma nadzieje ze bede zyc do jego setki :))) ha ha i mu pewnie pupcie obslugiwac!

Do góry