reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

reklama
no kurcze....cuda sie przeciez zdarzaja :))) a moje malenstwo to fakt za dwa tygodnie 16 lat konczy...i kiedy to zlecialo!!!!

no kurcze....cuda sie przeciez zdarzaja :))) a moje malenstwo to fakt za dwa tygodnie 16 lat konczy...i kiedy to zlecialo!!!!

pawimi a którego twój synek ma urodziny ? mój starszy synek tez za niecałe dwa tygodnie skończy 11 lat dokładnie 13 kwietnia
i WSZYSTKIEGO DOBREGO Z okazji URODZIN -lepiej pózno niż wcale :-D może pożyczę tobie jeszcze tej upragnionej córeczki ;-)
aniam141 po dazzle chyba juz nic nie bedzie :-(jak narazie bardzo mi sie podoba i nie zauwazylam poki co nic ladniejszego a zaplacilam za niego 729 zl. juz z wysylka w sklepie bobowozki
kurcze tak czytam co pisałyście i w sumie to trochę się zmartwiłam , może rzeczywiście za szybo zamieniłam wózki :confused: sadzam dziś od samego rana synka i sprawdzam jak w nim siedzi może faktycznie dość luzno jak w fotelu :baffled: ale w maclarenie było mu jakoś ciasno , jak na swoje 9 miesięcy jest dość spory ponad 80 cm. wzrostu i 11 kg wagi :szok:

pawimi a którego twój synek ma urodziny ? mój starszy synek tez za niecałe dwa tygodnie skończy 11 lat dokładnie 13 kwietnia
i WSZYSTKIEGO DOBREGO Z okazji URODZIN -lepiej pózno niż wcale :-D może pożyczę tobie jeszcze tej upragnionej córeczki ;-)
aniam141 po dazzle chyba juz nic nie bedzie :-(jak narazie bardzo mi sie podoba i nie zauwazylam poki co nic ladniejszego a zaplacilam za niego 729 zl. juz z wysylka w sklepie bobowozki
kurcze tak czytam co pisałyście i w sumie to trochę się zmartwiłam , może rzeczywiście za szybo zamieniłam wózki :confused: sadzam dziś od samego rana synka i sprawdzam jak w nim siedzi może faktycznie dość luzno jak w fotelu :baffled: ale w maclarenie było mu jakoś ciasno , jak na swoje 9 miesięcy jest dość spory ponad 80 cm. wzrostu i 11 kg wagi :szok:

woow duzy dzieciaczek :-) Moj synus ma dwa i pol roku a wazy 13 kg.

To podobnie do mojego 7 miesięcy i 9300:) Może mu tam coś wsadz do środka kocyk np. żeby mu było wygodniej
jemu jest bardzo wygodnie a zwlaszcza teraz jak jest jeszcze grubo ubrany to ma sporo miejsca - ja obawiam sie czy oby nie za wygodnie :confused: moze taki maluszek powinien jeszcze sztywno siedziec jak pisala pawimi , sama juz nie wiem ale gdy wyprostuje oparcie do piony to wydaje mi sie ze siedzi calkowicie prosto :baffled:

gastone - najsmieszniejsze jest to ze on wazy tyle ale po nim tego wcale nie widac wyglonda prawie tak samo jak na suwaczku na buzce jest drobny , grubiutki tez nie jest raczej taki normalny moze dobrze zbudowany - nie mam pojecia co w nim tyle wazy ????? mam nadzieje ze majac 2,5 roku nie bedzie wazyl 30 kilo :szok::szok::szok: hi hi bo nie wiem gdzie ja kupie wtedy wozek , moze jakis towarowy hi hi albo kosz na zakupy z supersamu :-D

Niektore dzieci sa bardziej ubite w srodku.Moj Max znow nie wyglada zeby wazyl tylko 13 , nie jest jakis chudziak z niego, a znowu kolezanki synek,jest z tego samego dnia co Max i wazy 18 kilo i tez ie jest jakims grubaskiem.Wiec chyba nie ma regoly.
Sofik ten twoj Fifi jest przecudowny.Onma trzy tygodnie a wyglada jakby mial kilka wiecej.Bardzo przypomina mi mojego syncia jak by maly.Ma takie kochane mdre oczka.Gratuluje takiego slicznego chlopczyka, no i oczywiscie corcia tez sliczna.

Ostatnia edycja:
reklama
Pawimi powiedz mi ty kochana jaka opinie w stanach maja foteliki samochodowe Britax? Bo gdzies przeczytalam ze bardzo dobra...hm...a stwierdzilam ze chce jakis 0-18 ale montowany tylem do kierunku jazdy i tu w Irl widze ze tylko britax ma taka mozliwosc.

Do góry