reklama
karoa12345
Początkująca w BB
Zobaczymy. Koleżanka miała bardzo podobne zdjęcie wręcz identyczne i powiedział że facet a dopiero w połowie ciąży wyszło że dziewczynka.Taka guleczka na wyrostku to obstawiałabym chłopca, ale czas pokaże Może za 3-4 tygodnie już coś będzie widać
karoa12345
Początkująca w BB
dam Wam znaćJa tez pomyślałam o chłopcu
U mnie tez wskazywało na dziewczynkę bo wyrostek niby był nisko a się okazało ze chłopiecZobaczymy. Koleżanka miała bardzo podobne zdjęcie wręcz identyczne i powiedział że facet a dopiero w połowie ciąży wyszło że dziewczynka.
Teraz tak skrolowalam ten wątek i wpadłam na twoj komenatarz. Przeoczyłam wątek chińskiego kalendarza. Nie spełniło się ?Z tym 100% to też różnie może być. Sama mam dwie koleżanki które do porodu miały mieć córki - a urodziły się chłopców. I nie było to 100 lat temu, a w 2009 i 2015 roku
Tu na forum chyba w zeszłym roku też była taka sytuacja - że dziewczyna miała mieć córkę, a miesiąc przed terminem jednak chłopiec i faktycznie urodziła synka
Edit. Ja miałam potwierdzoną przez ginekologa owulację z lewego jajnika, według kalendarza chińskiego też dziewczynka - no i u mnie na 100% chłopiec (bo robiłam nipty, plus każde USG tak mówi)
Wiem, ze może to zabawne ale wrozylam sobie z sodki i moczu i z obrączki i obydwóch wychodziła mi dziewczynka ( nie wspomnę ze z obrączki to już ze 3 lata jak kobitka mi dziewczynkę wywróżyłai w sumie tak się utrzymuje do dzisiaj. Pierwszego obrączka pokazuje chłopca a drugie pokazuje dziewczynkę ) a jednak tez się nie spełniło, a chiński pokazuje znowu chłopca -co się zgadza. A najlepsze jest to, ze ja w większości komu bym nie wróżyła to rzeczywiście wychodziło to co było albo miałoby być. I akurat ja jestem tym przypadkiem ze dwie z 3 wróżb się nie spełniły znasz te wróżby ?
bleucoco
Fanka BB :)
Syn mi się sprawdził z chińskiego, ale to bardziej taka zabawa Teraz wychodzi mi dziewczynka i na razie na prenatalnych dziewczynka, a czy teraz tak zostanie to się wkrótce dowiem.Teraz tak skrolowalam ten wątek i wpadłam na twoj komenatarz. Przeoczyłam wątek chińskiego kalendarza. Nie spełniło się ?
Wiem, ze może to zabawne ale wrozylam sobie z sodki i moczu i z obrączki i obydwóch wychodziła mi dziewczynka ( nie wspomnę ze z obrączki to już ze 3 lata jak kobitka mi dziewczynkę wywróżyłai w sumie tak się utrzymuje do dzisiaj. Pierwszego obrączka pokazuje chłopca a drugie pokazuje dziewczynkę ) a jednak tez się nie spełniło, a chiński pokazuje znowu chłopca -co się zgadza. A najlepsze jest to, ze ja w większości komu bym nie wróżyła to rzeczywiście wychodziło to co było albo miałoby być. I akurat ja jestem tym przypadkiem ze dwie z 3 wróżb się nie spełniły znasz te wróżby ?
Hej, mogę wiedzieć czy się potwierdziło i jednak jest dziewczynka ?Cześć dziewczyny! Usg w 11tyg3dniu i takie zdjęcie. Wydaje mi się, że wyrostek może wskazywać na dziewczynkę, co wy myślicie?
olka11135
Fanka BB :)
Teraz tak skrolowalam ten wątek i wpadłam na twoj komenatarz. Przeoczyłam wątek chińskiego kalendarza. Nie spełniło się ?
Z sody o ile dobrze pamiętam nie pieniło się.
Z obrączki - nie mam obrączki i bawiłam się w to raz w podstawówce, z koleżankami i nie pamiętam co wyszło.
Generalnie w tej ciąży jedynie co się sprawdziło - to seks w owulację = chłopiec
U mnie sex 2/3 dni przed owoluacja a i tak chłopiec wiec chyba nie ma reguły. Z obrączki pierwszy chłopiec się zgadza a drugie znowu się nie zgadza. Niby czytałam gdzieś na forum to naprawdę w dużych przypadkach się sprawdziło i ostatnio koleżanka mi tez mówiła ze jej koleżanka jest w ciazy i wywróżyła tez pierwszego i drugiego chłopca, gdzie jednego już maja a drugi w drodze i rzeczywiście tak jest. A u mnie jednak nie pylko chyba ze przy porodzie okaże się co innegoZ sody o ile dobrze pamiętam nie pieniło się.
Z obrączki - nie mam obrączki i bawiłam się w to raz w podstawówce, z koleżankami i nie pamiętam co wyszło.
Generalnie w tej ciąży jedynie co się sprawdziło - to seks w owulację = chłopiec
reklama