reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

płeć przeciwna

ja w skrócie bo nie ma dziś weny na taki temat:
u mnie też dłonie!!! Aestima:-) poczucie humoru (zołzik), nie-chudzielec i nie-misio;-)
Silva
ale żeś zaszalała z tymi 'wymagania' ( i wyposażeniem:-D)
kati u mnie podejście do flirtowania takie samu jak u marty, nie:tak:

reklama
Ja może i bym czasem miała ochotę poflirtować, ale zaraz pomyślę, jakie bym miała wyrzuty sumienia i mi chęć przechodzi. Na dodatek, jak sobie wyobrażę, że mój K. flirtuje z jakąś babą albo jakaś próbuje z nim, to zatłukłabym oboje :-p Więc nie flirtuję.

Aestima, czy chodzi o Johnnego Deppa? Bo jeśli o niego, to ja też mam zgodę M. na niezobowiązujący seksik z Johnym;) Jest taki tajemniczy i taki och i ach i normalnie już mi ciepło gdzieniegdzie;)

Silva, no oczywiście, że o niego!:-) Michał w zamian ma pozowlenie na Angelinę, ale nie mogę pojąc dlaczego ja wybrał? Rozważał jeszcze Vanessę Johnnego i nie rozumiem czemu się wycofał:tak: Przynajmniej młoda Vanessa, o taka- nie mogę linka wstawić- z teledysku be my baby
czyst seks! A ja skorygowałam diastemę ( głupia, głupia!)

a co do flirtu M. z inną niż ta pozwolona Angelina- grrrrrrrrrrrrrrr!!:no: Więc sama też bym sie nie ośmieliła!
Tylko Michał i Johnny!:tak::-D

Silva, tą fotkę lubię, masz zrobi Ci się jeszcze ciepleeeej:-D 250925_1.jpg

reklama
dziewczyny a co powiecie o Borysie Szycu?
Borys-Szyc.jpg
może nie jest to mega przystojniak ale ma w sobie coś takiego, takiego.... ze ehhhh :-)

Do góry