reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

płeć przeciwna

łłłłooo matko
Borys - spojrzenie tak ale dla mnie "za duży"

A mnie sie kolana uginają na widok Edwarda Nortona i w ogóle wszystko mi sie ugina i grzeje i w ogóle, już jestem cała zlana potem i mokrutka :zawstydzona/y:
edward-norton-20040406-225.jpgHOT-edward-norton-1728996-373-474.jpg

Silva ja mam pozwolenie mojego M. na Edwarda właśnie....... oj tylko kiwnąłby palcem i juz jestem u niego:zawstydzona/y:

reklama
kati83 fajny ten Edward :-)
kurcze wy macie pozwolenia od swoich meżulów na Johnnego i Edwarda a ja na nikogo :-( muszę pogadać z moim G. może na Borysa dostane pozwolenie ;-)

hahaha wariatki ! :-D:-D

johnemmu to i moj michał by wskoczył do łózka haha :rofl2:

a u mnie ideał :

metal, blondyn z długimi włosami i bródką ah.... :rofl2::rofl2::rofl2: Zo oddawaj kudłatego :-D:-D:-D:-D
,

a kto pamieta takie ciacho? jak bylam w gimnazjum to normalnie zakochalam sie !

z11646999O.jpg

ironia az glupio pisac ale mialam podobnego ucznia maturzyste:zawstydzona/y: raz pojechalam do niego prosto z egzaminu w bluzce z dekoldem, lekcji nie moglam prowadzic, ale siara:zawstydzona/y:
mama m no musze porozmawiac coby uzyskac odpowiednie pozowlenie:-D

reklama
po pierwsze, proszę odpitolić sobie Johnnego- MÓJ CI ON!!
po drugie, Borysa sobie bierzcie, mnie tam nie grzeje, choć... wszyscy mi mówią, że mój syn do Borysa poobny:-D Ja też widzę pewne podobieństwo ale... charakterologiczne:szok::-DMówie Wam, amant mi tu rośnie i te rozbrajające uśmieszki... już babki na niego lecą- bez względu na wiek:tak::-D
A po trzecie- mój typ polski, to- i nie tylko o wizual t chodzi- MACIEJ STUHR, ach,ach! Ale tu już pozwolenia od męża nie dostałam:no: Zbyt duże prawdopodobieństwo spotkania:-D
A co do ust Angeliny... ja mam pełne usta i nigdy mi się nie podobały, ale facetów to strasznie kręci, fakt więc z czasem polubiłam akurat tącechę swojego wyglądu;-)
Kati oglądnąć się za niezłą laską a flirtować to jednak jest różnica, choć powiem Wam, że ani ja za fecetami się nie oglądam a nie zauważyłam też aby Michał za kobietami zerkał.

Do góry