reklama
paulusia2209
Fanka BB :)
mi się nie sprawdziło Nikola powinna być chłopcem a teraz niby dziewczynka
magda85-gdańsk
syneczki nie obraz sie ale gracjan kojarzy mi sie z tym panem..gracjan roztocki (wygoglooj sobie) ..ale to tylko moje zdanie, zawsze bedzie tak że imie sie komus bedzie z czyms kojarzyło. imiona w takim stylu nie sa w moim typie, ale widzę, że wy idziecie takim torem i to fajnie, imiona napewno sa dosyć orginalne jak to sie mówi o gustach sie nie dyskutuje'my mamy narazie Iga, Lena i wiem, że nie każdemu te imiona sie spodobaja, ale tak juz jest
stokrotta
Dla chłopca podobają mi się imiona : Dominik, Aleksander, Tymoteusz i Mateusz. Natomiast mój M chciałby , aby synek miał imię po nim , czyli Krzysztof Ja zgodziłam się tylko, żeby dać tak maluszkowi na drugie imię.;-)
Nad imieniem dla dziewczynki w ogóle się nie zastanawiałam bo wszystko mi mówi, że będzie chłopczyk.
Syneczki a mnie imię Gracjan bardzo się podoba Z tych 2 , które podałaś zdecydowanie wybrałabym Gracjana:-)
Nad imieniem dla dziewczynki w ogóle się nie zastanawiałam bo wszystko mi mówi, że będzie chłopczyk.
Syneczki a mnie imię Gracjan bardzo się podoba Z tych 2 , które podałaś zdecydowanie wybrałabym Gracjana:-)
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Syneczki z tych dwóch Fabian zdecydowanie
u nas wciąż Aleksander i Alicja ... choć Jan też mi się podoba
u nas wciąż Aleksander i Alicja ... choć Jan też mi się podoba
Marcelina1984
Syneczki - hmm kurde to i to fajne! Miałam kiedys kolege w Niemczech nazywał sie Fabian i był fajny! Na podwórku jadł mrówki heheheh serio. A na studiach w grupie miałam Gracjana - bardzo fajny koles! Wiec i to i to imie fajne ))) :-)
A o Marcelinie to nie mówie heheheheh ))
magda85 - Lena bardzo mi się podoba. Moje córka chce własnie Lene - bo w przedszkolu tak ma na imie jej najlepsza kolezanka.
A o Marcelinie to nie mówie heheheheh ))
magda85 - Lena bardzo mi się podoba. Moje córka chce własnie Lene - bo w przedszkolu tak ma na imie jej najlepsza kolezanka.
magda85-gdańsk
mi Lena sie podoba, ale zdrobnienie Lenka niebardzo tak samo z Igą ale do Damiana mówie głównie Damian, żadko Damianek, zdaża sie jeszcze Damianos
reklama