reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Płeć oraz imiona kwietniowych maluszków.

reklama
ilooonka tak! Obstawiam, że tą gazetą będzie Fakt, oni mają takie "mądre" nagłówki :-), ale nie schodzę już z tematu, bo mnie moderatorzy zlinczują:-p

Mnie właśnie rodzinka zaczęła namawiać, żeby nazwać Małego Aleksander.. nie powiem, zastanawiałam się nad tym imieniem, właściwie to decyzja była podjęta miedzy Wiktorem a Aleksandrem właśnie. Ale nie umiałabym chyba zmienić już imienia, jak myślę o tej wiercipiętce to już po imieniu ;-)

tak z ciekawości, które wam się podoba bardziej? :)

Mnie właśnie rodzinka zaczęła namawiać, żeby nazwać Małego Aleksander.. nie powiem, zastanawiałam się nad tym imieniem, właściwie to decyzja była podjęta miedzy Wiktorem a Aleksandrem właśnie. Ale nie umiałabym chyba zmienić już imienia, jak myślę o tej wiercipiętce to już po imieniu ;-)

tak z ciekawości, które wam się podoba bardziej? :)

Jak na twoim miejscu wybrała bym imie (spośród tych dwóch), które bardziej pasuje do nazwiska. Jeżeli jest długie, to imie lepiej wybrać krótsze. No i też trzeba sprawdzić brzmienie całości.
Za bardzo też nie przejmuj się, naleganiem rodziny, bo to ty będziesz codziennie to imie wymawiać!!! :tak:

reklama
Jak czujesz że twój syn to Wiktor to ni daj się naciskom rodziny. ty musisz się z tym czuć dobrze i mieć pewnośc że to własnie to imię. Oba sa bardzo ładne.

Do góry