reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Płeć oraz imiona kwietniowych maluszków.

a ja mam okropny dylemat... dla dziewczynki mam mnóstwo pieknyuch imion... Kalinka, Antoninka....Gabrysia... a dla syka to takie trudne mi się wydaje nadać odpowiednie imię.. cholera.. myslimy nad Franciszkiem, Antkiem... czasu coraz mniej a ja już bym chciała mówić do mojego brzuszka po imieniu :(((( buuuu :eek:

reklama
Lene ale Franków i Antków teraz pełno :sorry2: moja koleżanka ma Kajtka i Leona, to drugie jest super :-) a sąsiadka nawet dała Leonard :-D
Ale szczerze ja też mam więcej pomysłów na imię dla chłopca niż dziewczynki :p

dziewczyny zostawiam w Wasze rece liste , ktora mialam zanim wybralam Maksymilianka ( choc najpierw byl Maksymilianek porownywalam z tymi imionami):

Blazej
Tymon
Ignacy
Zbigniew
Bruno
Joachim
Tymoteusz
Cezary
Borys
Hubert
Maksym
podoba mi sie maly Tadzio, ale Tadeuszkow w rodzinie juz mamy za duzo :)

Lene ja wybralam Antosia ale podoba mi sie jeszcze bardzo Franio, Marcel,Ignas
Robaczku a kiedy ty masz to ostatnie usg trzymam kciuki zebys w koncu sie dowiedziala jaki lokator tam zamieszkuje twoj brzuszek:tak:

reklama
Do góry