reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

płeć naszych maluszków:)

co do tych bliźniaków niespodziewanych to 20 lat temu można zrozumieć ale rok temu znajomym przez całą ciążę mówiono o jednym dziecku a wyszły bliźniaki, kiedy technologia już jest na innym poziomie!

reklama
Ony do 16tego lutego mam nadzieję...CHCĘ JUŻ WIEDZIEĆ!Ale ze mnie niecierpliwa bestia...Ale mam nadzieję że moje kochanie uchyli rąbka tajemnicy...

Hej! Tym ktore jeszcze nie wiedza jaka plec ma ich malenstwo, polecam link:
http://www.noworodek.pl/index.php?sm=1
Jest sie z czego posmiac, bo uwazam ze wiele pytan nie ma w ogole zwiazku z ciaza!!! Jak zrobicie ten test to pochwalcie sie co wam wyszlo i co o tym sadzicie!

Haha, znam ten test, robilam go z miesiac temu i wyszlo prawie 50/50.
Zeby wiedziala wczesniej, to bym spala z glowa na polnoc - dla pewnosci :))

hihi a ja nigdy nie jadlam pietek i nie lubilam soku pomaranczowego, spie pol nocy w ta a pol w druga stone bo sie krece .Ciekawe co to ma do ciazy? ;) :laugh: wychodzi mi na 52% chlopiec Troche maly ten procent ;D

no mi wychodzi na 74% dziewczynka i jestem ciekawa czego dowiem sie w przyszly piatek???

Hihi, dobre z tym kubkiem :)
A ciekawe co mają do tego siwe włosy naszych mam....

Moze my czegos nie wiemy??? Moze to wazne, tylko dlaczego nie pytaja o wlosy naszych ojcow, albo na przyklad o tesciowa????
Oj bardzo bym wtedy nie chciala by to mailo jakis wplyw!!!

reklama
no co mają siwe włosy to za cholerę nie wiem, mało tego, że siwe, ale jak malowane to juz co innego! dziwne

Do góry