reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

PŁEĆ DZIECKA

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Rybcia ułatwiasz nam zadanie! A tak musiałybyśmy się pobawić w detektywów ;)

Magdalena25 może i ułatwiam wam ten zakład ale miesiąc wcześniej czyli w Listopadzie mówiono mi że to będzie chłopiec.Więc można się zakładać.Co Rybcia] chowa w brzuszku. :):):)

Rybciu a to masz zagadkę
u mnie mówili za kazdym razem ze są podejrzenia co do dziewczynki ale nie byli pewni

rybcia - o ile pamietam to mamy dokladnie tak samo z gta plcia - mi tez najpier wmawiali ze to chlopiec a potem sie okazalo ze to dziewczynka niby; wiec tez na 100% nie jestem pewna ze to bedzie dziewczynka - dlatego mowie dzidzia (bezplciowo) i nie kupuje nic specyficznego kolorystycznie :) zobaczymy po porodzie jaka jest prawda ;D

Tak Idziu pamiętam że Ty też nie jesteś pewna co do płci dzidzi.Ja teraz jak kupuje coś dla szkraba to nie patrze na kolorystyke.Najwyżej chłopiec będzie chodził w różowym.

ja tez nie kupowałam kolorystycznie ubranek
przeciez nie jest powiedziane ze dziewczynka ma chodzic tylko w rózowym
ja nie specjalnie przepadam za tym kolorem
bardzo lubie niebieski :D

a własnie jak to się liczy ja mam 26 lat a mój mąż28 i chciałabym miec dziewczynke ,już mamy chłopca miałam wtedy 21 lat a mąż23?

reklama
a jak to się liczy ja mam 26 lat a mój mąż 28 lat i bardzo chciałabym miec dziewczynke ,mamy już chłopca ma 5 lat a więc wtedy mieliśmy ja 21 lat a mąż 23 jestem bardzo ciekawa

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry