reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Niezwykły sposób na przewidywanie płci!!!

Dziewczyny robiłyście sobie ten numer z obrączką i nitką? W przypadku dziewczynki ma kręcić się w kółko, a w przypadku chłopca jak wahadełko. Trzeba nad lewą ręką unieść nitkę z obrączką lub pierścionkiem i wtedy się okaże. Pytam bo mi za każdym razem kręci się w kółko, może u każdej tak będzie. Spróbujcie dziewczyny

reklama
Kurcze akurat dzisiaj nie wzięłam obrączki do pracy ale jak bede w domku to sprawdze i napiszę jak sie kreciło!!

No zobaczymy czy wasi lekarze potwierdzą te wyniki :D :D
Kurcze ale jestem ciekawa co mi wyjdzie że też dzisiaj nie mam nic na paluchach w pracy :(

Mi robił wujek i najpiew wyszło że: pierwsza będzie dziewczynka a drugie dziecko chłopiec a później wyszło na odwrót hehehe..... :D no zobaczę co będzie to będzie byle całe i zdrowe ;D ;D

Mhm..... ja sobie nie moge zrobic :-), bo nie mam obraczki :-)
Ale kiedys, kiedys.... dawno temu.... wyszla mi trojka w kolejnosci : chlopak, dziewczynka, chlopak :-)

reklama
;D ;D teraz zbaraniałam zrobiłam sobie numer z obrączką i kurcze jak wahadełko sie rusza czyli na chłopca
nawet rozbujałam sobie by sie w kołeczko kręciło ale po chwili zmienia ruch i jest znowu wahadełko
ale numer taka stara jestem a taka naiwna no no ciekawe czy to ciś znaczy czyżby pani doktor sie pomyliła
ale jestem ciekawa!!

Do góry