reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

płeć naszych maluszków:)

Mamy też nagrany filmik,nie trwa długo ale wszystko jest pięknie pokazane.Gin stwierdził,ze nie ma się do czego przyczepić i wszystko jest w najlepszym porządku,żadnych wad :D

reklama
nio ja też się baaardzo cieszę!Kamien spadł mi z serca,że moje dziecko dobrze się rozwija!A mój mężuś jaki jest szcześliwy,że będzie miał synka :laugh:

Teraz jest czas na wymyślanie imienia ;)Bo gin powiedzial,że jak podadzą nam w szpitalu dziewczynkę to znaczy,że nam dziecko podmienili ;D

Hahahaha!!! Oj Olu!!! Na takie wlasnie nowiny czekalysmy!!!
Juz wiesz przynajmniej jak sie do brzucholka zwracac!!!

Nareszcie wiem,ale powiem wam że w głębi serca to wiedzialam że to chłopczyk,nawet do brzuszka zwracaliśmy się w rodzaju męskim :)

Ola ;D ;D ;D ;D ;D ;D

No sluchaj - gigant siusiak:) no i super ze malenstwo sie tak chcialo ujawnic...ach czego sie nie robi dla wyczekujacch rodzicow...Gratulacje ogromne! A najwazniejsze, ze wszystko podrecznikowe. Chyba to ta wiadomosc, na ktora kazda z nas czeka. No i moze lepiej ze masz tydzien "z gorki" - cale lato przed Wasza trojka:)

reklama
Do góry