reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

płeć naszych maluszków:)

a mój tutaj poczytał i pyta, czemu już wiecie o płci a ja jeszcze nie, i weź tu z chłopem dyskutuj.

reklama
hehe, niecierpliwy tatulek z niego:) a mnie Wojtek rano zapytal, czy on tez sie moze tutaj zarejestrowac, hehe ;D

Właśnie,mój Darek też bardzo chciał się tu dostać ale bb albo nasz kompek nie chce go dopuścić ;) ;D Może dlatego że korzystamy z tego samego IP?Nie znam się na tym za dobrze ale w każdym razie za nic nie może się tutaj zalogować!

moj tylko czasem zagląda przez ramię. zasuwa wieczorami w piłkę nożną w necie, aż mu kciuki puchną

Ledwo wrocilismy od ginki, to caly czas nawijam do dzidziusia, prosze go nawet, zeby jutro nam pokazal co ma miedzy nozkami, hihi. Ciekawe czy poslucha mamusi - bo tak jak dzis uciekal przed ktg, gdy chcielismy nagrac bicie serduszka, to bylo smieszne :) Chcialabym usiasc tu jutro i napisac Wam..: "moj dzidzius to..... "
See ya tomorrow :))

Elpis,czekamy na nowiny!Już coraz więcej z nas zna płeć swoich dzieci,ja w końcu też się doczekam :) Więc jak tylko się dowiesz to koniecznie podziel się z ciotkami!

ja w piątek miałam robione usg , w trakcie spytałam lekarza czy wszystko w porządku a on
odpowiedział mi że tak i "mały" fruwa jak trzeba spytałam więc czy to chłopczyk ale nie dostałam żadnej odpowiedzi lekarz tylko tajemniczo się uśmiechnął i wymijająco odpowiedział ale ja bardzo cieszyłabtm się z chłopczyka szczególnie mój mąż ale dziewczynkę też oczywiście równie radośnie przyjmiemy z tym że dla chłopczyka już znamy imię (Oliwier) a na imię dla dziewczynki jeszcze się nie zdecydowaliśmy

No wiec drogie ciotunie, Maluch przystosowal sie do naszych czasow i za darmo to on nie bedzie pokazywal :)) Krecil sie jakby tanczyl, ze lekarka nie zdarzyla zatrzymac wyraźnego obrazu na dłuzej - ledwo co to zdjecie sie udalo jakos zrobic:)
Wiec czekamy narazie i kupujemy uniwersalne ciuszki :)))

Ma swoje zdanie dziecko,a co!Ciekawscy rodzice dostali nauczkę,hihi:) Nie martw się kochana,na pewno w końcu uda się podejrzeć maluszka. Czas oczekiwania też jest fajny:)

reklama
Wiem, że fajna niespodzanka czekac z tym do porodu i z jednej strony wcale bym nie chciala wiedzieć, ale z drugiej własnie, zeby juz teraz móc mówic konkretnie do niej lub do niego, albo z kupowaniem ciuszkow, zebym potem nie musiala ubierac chlopca w rozowe sukienki :)))

Do góry