reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Płeć i przesądy

reklama
Mnie tez się śniło, że będzie dziewczynka i we śnie mówiłam do niej Maja :) W sumie to moje objawy też wskazują jakby miała być to dziewczynka, wysypało mnie trądzikiem jak nastolatkę, mam ochote na słodycze, odrzuca mnie od kwaśnych i ostrych potraw, więc może coś w tym śnie było prawdziwego :) Fajnie by było...

Z tym chinskim kalendarzem na stronce przez Was podawanej jest cos nie tak... Jak wpiałam poprawna date swoich urodzin to wyszlo ze mam 21 lat i bedzie chlopczyk. A lat mam 23 wiec stwierdzilam, że zle wpisali formulkę do obliczania i zamiast roku urodzenia 1987 wpisalam 1985 i wyszlo ze mam 23 lata i urodze dziewczynke. Moich przewidywań nie potwierdzil, ale fajna zabawa z ty zgadywaniem :-)

Ja nie mam preferencji co do płci, są tylko pewne plusy każdej z nich.
Jak będzie chłopiec mój P będzie wniebowzięty i zostanie mu tylko dom do wybudowania żeby jak sam mówi być spełnionym mężczyzną:))
Jeśli będzie dziewczynka będzie oczkiem w głowie babć i dziadków, bo jak dotąd u Nas w rodzinie rodzą się same wnuki:))

he he he u mnie też same wnuki i wszyscy liczą, że urodzę dziewczynke :) Ja też po cichu marzę o tym :D
Też mam diodę koło diody, jem w sumie same słodycze ;) Może coś w tym jest he he
cierpliwości już niedługo się dowiemy czy to prawda z tymi pryszczami i tym czy ciągnie Cię na słodkie czy na kwaśne he he

Ja właśnie weszłam na ta stronkę co podaliście odnośnie chińskiego kalendarza i wyszło mi, że będzie dziewczynka no to zobaczymy czy tak będzie hmmm:)

moi rodzice mają 3 wnuczki i 3 wnuków :) a teściowie 1 wnuczkę i 1 wnuka, więc po równo.

Mojej mamie śnił sie chłopiec, mi to obojętne, ale choć początkowo "przeczuwałam" chłopca, to za każdym razem patrząc na monitor USG miałam jakieś dziwne odczucie, że dziewczynka :)
ostatnio, gdy pani doktor zrobiła duże zbliżenie, żeby sprawdzić, czy jest pęcherz moczowy, wpatrywałam sie tylko między nóżki i ... nic nie widziałam, więc śmieję sie, że albo jeszcze wyrośnie, albo rzeczywiście dziewczynka ;)

reklama
Do góry