Heh. Wtrace sie kobietki, ale tak sobie czytam Was codziennie, bo jakis sentyment nadal do brzuszka i do majowek mam (majowka 2010 :-)) i wczesniej nie widzialam tego chinskiego kalendarza, ale prawdziwie pokazal mi chlopca!! Gratuluje Wam obecne i przyszle mamusie i zycze szybkich, na tyle ile sie da bezbolesnych, terminowych rozwiazan.
reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
wiadomo , nie zawsze wychodzi poprawnie.. to tylko taka zabawa...
choć mi się sprawdziło z poprzednią ciążą a teraz wychodzi na chłopca...
Tichonku Tobie to ja obstawiam dziewczynkę za te banany
choć mi się sprawdziło z poprzednią ciążą a teraz wychodzi na chłopca...
Tichonku Tobie to ja obstawiam dziewczynkę za te banany
jambalaja81
Zaciekawiona BB
No mi się wydaje, że będzie chłopak! Wszyscy mi mówią, że promienieje i faktycznie, chyba nigdy tak dobrze nie wyglądałam, czuje się super! A tak się mówi, że dziewczynka zabiera mamie trochę urody ) ehhh te zabobony
U mnie w zasadzie łatwiej by było gdyby był chłopak, bo tyle męskich imion nam się podoba, że bez problemu coś wybierzemy A jak gin powie, że dziewczynka - to wtedy hydrozagadka Będziemy się głowić i szukać czegoś, bo na razie pomysłów brak A nawet jeśli są, to nigdy nie ma akceptacji drugiej strony A tak na poważnie, to ważne tylko, żeby ciąża dobrze przebiegała i maleństwo było zdrowe. Płeć to sprawa drugorzędna
Patyczek91
Zaangażowana w BB
patyczek jak chcesz możesz spawdzić ..
Planowanie płci dziecka. Chłopiec czy dziewczynka? - *-spam-*
Wg tego kalendarza wychodzi mi Dziewczynka. Zobaczymy czy się sprawdzi.
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
mi też każdy mówił że wyładniałam i promienieję... i urodziłąm promienistą dziewczynkęNo mi się wydaje, że będzie chłopak! Wszyscy mi mówią, że promienieje i faktycznie, chyba nigdy tak dobrze nie wyglądałam, czuje się super! A tak się mówi, że dziewczynka zabiera mamie trochę urody ) ehhh te zabobony
moja bratowa na chłopca wyglądała paskudnie na twarzy nawet sama to mówiła i każdy widział i mówili że dziewczynka bo urodę odbiera i miałą chłopca a na dziewczynkę znów wcale się nie zmieniła z twarzy
więc myslę że na to nie ma reguły
adeczka
Fanka BB :)
To fakt, ze roznie bywa. Ja wygladalam dobrze, mialam ladne wlosy i zdrowa skore. Czulam sie swietnie, calymi dniami bylam w ruchu, studiowalam, pracowalam i uczylam sie angielskiego no i... mam dziewczynke.
Teraz to sama nie wiem. Mysle, ze to bedzie dziewczynka, ale niektorzy przepowiadaja chlopca.
Co bedzie to bedzie
Teraz to sama nie wiem. Mysle, ze to bedzie dziewczynka, ale niektorzy przepowiadaja chlopca.
Co bedzie to bedzie
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
To dokładnie tak jak ja i mam synaTo fakt, ze roznie bywa. Ja wygladalam dobrze, mialam ladne wlosy i zdrowa skore. Czulam sie swietnie, calymi dniami bylam w ruchu....
koniczynka_00
Co do przesądów to u mnie różnie bywa bo z "testu obrączki" wychodzi chłopiec, mam straszny apetyt na owoce co bardziej wskazywało by na dziewczynkę, nie mam w sumie mdłości no może minimalnie na samym początku ale przeszły, zgagi też nie mam więc jeśli o to chodzi to ciężko wyczuć. Mój mąż stawia na chłopca ale ja w kościach czuję, że będzie dziewczynka. Lekarz powiedział, że płeć mi poda dopiero jak minie 16 tydzień wiec jeszcze muszę poczekać
reklama
lepidoptera
Kamcia - siostra mojego męża całą ciążę wcinała banany, prawie nic innego nie jedząc i urodziła chłopca:-)