reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ja bym obstawiała dziewczynkę ale wiadomo lekarz który robi usg widzi dziecko z każdej strony a my tylko jedne słabe zdjęcie z usg więc raczej bym posłuchała lekarza 😅
Tak tylko ten lekarz sam nie wie raz mówi że dziewczynka raz że chłopiec, najpewniejsze myślę że będzie połówkowe 😂

reklama
Tak tylko ten lekarz sam nie wie raz mówi że dziewczynka raz że chłopiec, najpewniejsze myślę że będzie połówkowe 😂
W moim przypadku do 5 miesiąca była dziewczynka a później się okazało, że chlopak :) do tej pory mam zdjęcia z usg jak na jednym widać ewidentnie dziewczynkę a na drugim chlopca haha :)

A dlaczego jesteś taka niemiła?
Przeszkadza Ci to w ilu wątkach to wstawiam? Nie musiałaś na to odpowiadać, skoro aż tak Ci to przeszkadza.
Mialam nadzieję, że może ktoś tam się znajdzie kto będzie wiedział jak odczytać takie zdjecie, przecież nie miałam na myśli coś złego ... Ale dziękuję że się wypowiedziałaś
Na pewno nie chciałam być niemiła.
Jeśli to twoje początki na forum ... to ok. Możesz nie wiedzieć, że wklejanie fotek i postów w kilku tematach tworzy spam. Możesz nie wiedzieć, że jeśli założyć osobny temat lub wkleisz zdjęcia z zapytaniem do innego tematu poświęconemu płci, to wyświetli się on wszystkim użytkowniczkom jako "nowy wpis" i automatycznie wyskoczy na pierwszej stronie "nowych wpisów".
To tak na przyszłość 😉

A wracając : poczekaj spokojnie jeszcze trochę, może dziecko ułoży się inaczej i fotka będzie dokładniejsza. Nie raz już w 12tygodniu na 100% wiadomo co nosimy pod sercem, a czasami do samego porodu jest czysta zgadywanka ( nie mówiąc już o sytuacjach gdy lekarze informują że na bank np chłopak a rodzi cię dziewczyna, czy odwrotnie ).

Ps. Jeszcze raz przepraszam, jeśli uraziłam.

Do góry