reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

reklama
Wygląda jakby wyrostek szedł poziomo - czyli dziewczynka - ale jeszcze jest czas na płeć i słabo trochę widać. A masz jakieś przeczucia co do płci? 🩵🩷🌈 :)
Ja od początku czuje że jest dziewczynka 🥹 Pani Doktor najpierw mówiła że dziewcyznka, teraz że jest siusiak ale ja dalej mam nadzieję na dziewczynkę bo ja nie widzę tam siusiaka 😂😂

12 i 17 TC - też słabo widać - ale urodziła się dziewczynka

Załączniki

• 1000005183.jpg
    1000005183.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 47
Jak w rodzinie i wśród znajomych będą dopytywać to jednym mów,że na 50% chłopiec a drugim ,że na 50% dziewczynka:) ja tak robiłam 😂

Tym bardziej jak Ci internet się zaciął, to tym bardziej nie dodałby się sam post po kilku godzinach. Nie ma takiej opcji.

Na przyszłość- wystarczy jeden wątek sobie założyć, nie trzeba pisać pod kilkoma innymi. Na pewno ktoś odpowiedziałby Tobie na Twoje zapytanie, jak widzisz forum intensywnie działa i odpowiedź dostałaś..

Tym bardziej jak Ci internet się zaciął, to tym bardziej nie dodałby się sam post po kilku godzinach. Nie ma takiej opcji.

Na przyszłość- wystarczy jeden wątek sobie założyć, nie trzeba pisać pod kilkoma innymi. Na pewno ktoś odpowiedziałby Tobie na Twoje zapytanie, jak widzisz forum intensywnie działa i odpowiedź dostałaś..
Dobrze może skończmy już te wymianę zdań kto ma rację a kto nie

reklama
Ja bym obstawiała dziewczynkę ale wiadomo lekarz który robi usg widzi dziecko z każdej strony a my tylko jedne słabe zdjęcie z usg więc raczej bym posłuchała lekarza 😅

Do góry