kliki jeżeli jesteś drobniutka no to faktycznie lepiej dla ciebie cc. Pamiętam że jak rodziłam to pare dni przede mną rodziła koleżanka z patologii która była dość drobnej budowy a dziecko miała ponad 4kg... dla niej to był straszny poród... więc w jej przypadku lepsze byłoby cc
reklama
Marcelina1984
Fanka BB :)
Poród w prywatnym szpitalu - cesarka na życzenie, cesarskie cięcie, ciąża, dyskrecja, Dziecko - Ciąża i macierzyństwo - poradnikzdrowie.pl tutaj Kiki masz wypisane pare klinik, gdzie cc jest na zyczenie.
U nas w Wawie jest pare takich klinik gdzie robią cc na zyczenie ale koszt to niestety około 7.000-10.000zł.
U nas w Wawie jest pare takich klinik gdzie robią cc na zyczenie ale koszt to niestety około 7.000-10.000zł.
Marcelina1984
Fanka BB :)
a tu prywatna klinika koło mnie -http://www.iatros.pl/ginekologia.html CC 7200zł
Ostatnia edycja:
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Afi, Stokrotta rozumiem WAszą argumentację , ale piszemy cały czas co jest dobre dla matki. Natomiast co jest dobre dla dziecka? Nieprzypadkowo natura tak wszystko poukładała , że w organizmie zaczynają działać hormony , które powodują skurcze. Dziecko naturalnie i spokojnie przygotowuje się do wejścia w kanał rodny itp. Wszystko trwa a nie jest brutalnym wyrwaniem z łona matki przez powłoki Brzuszne. Szanuję Waszą decyzję , ale po tym jak dochodziłam do siebie po CC , jak mojej mamie wycieli macice po 3 CC bo zrobiły sie jej zrosty mam nadzieję , że tym razem urodzę SN. Dziękuję lekarzom , ze w odpowiedniej chwili uratowali moje dziecko i nie kazali rodzić mi SN. W Malborku tego samego dnia dziewczyna rodziła i jej dziecku też spadało tętno , ale lekarze uparli się na SN i maluch ma porażenie mózgowe. Antek był owinięty Pępowiną jak baleronik i cudem jest zdrowy.
Może gdybym miała zaplanowane CC to wracałabym do tego z myslami pozytywnymi , ale to było dość dramatyczne i wolałabym zapomnieć;-)
w Gdańsku CC w Swissmedzie to koszt od 5000-6000 zł
a tak jeszcze nieco odbiegając od tematu to gdy rodziłam Antka 2 dni wcześniej skończyłam 22 lata i czułam się w szpitalu jak gówniara;-)
Może gdybym miała zaplanowane CC to wracałabym do tego z myslami pozytywnymi , ale to było dość dramatyczne i wolałabym zapomnieć;-)
w Gdańsku CC w Swissmedzie to koszt od 5000-6000 zł
a tak jeszcze nieco odbiegając od tematu to gdy rodziłam Antka 2 dni wcześniej skończyłam 22 lata i czułam się w szpitalu jak gówniara;-)
reklama