Cześć. Czy któraś z Was miała na samym początku ciąży brązowe plamienia i skończyło się to dobrze? Jestem dzisiaj 4+0, beta przyrasta prawidłowo, progesteron 25, ale od 4 dni mam niewielkie brązowe plamienia.. miałam nadzieję, że to implantacja, ale chyba za długo to trwa. Wczoraj przez cały dzień nie było nic, dopiero późnym wieczorem znowu się pojawilo. Byłam u lekarza i nie widział w USG nic niepokojącego, nie umiał wyjaśnić skąd to się wzielo. Biorę od wczoraj duphaston, ale jak czytam starsze posty to chyba tracę nadzieję.. jestem po jednej ponoszonej ciąży i dwóch poronieniach
reklama
Annnna1994
Fanka BB :)
Dopiero od implantacji rośnie beta. Więc to plamienie już raczej nie jest z nią związane. Dobrze że byłaś u lekarza i bierzesz duphaston, powinien je zatrzymać. Staraj się jak najwięcej odpoczywać ja w każdej ciąży mam niestety plamienia.
Dzięki, ja w 2 też miałam, ale na późniejszym etapie i chyba nie tak długo..Dopiero od implantacji rośnie beta. Więc to plamienie już raczej nie jest z nią związane. Dobrze że byłaś u lekarza i bierzesz duphaston, powinien je zatrzymać. Staraj się jak najwięcej odpoczywać ja w każdej ciąży mam niestety plamienia.
Annnna1994
Rozumiem, staraj się jak najwięcej odpoczywać i brać ten duphaston. Wiadomo że jesteś teraz na etapie albo wszystko albo nic. Trzymam kciukiDzięki, ja w 2 też miałam, ale na późniejszym etapie i chyba nie tak długo..
LadyStrejser
A sprawdzałaś przyrosty bety?
Lekarz widział pęcherzyk ciążowy lub cokolwiek?
U mnie takie plamienia na brązowo nie skończyły się niestety dobrze,też dostałam duphaston ale skończyło się ciążą ektopową... Nie chce Cię straszyć tylko się martwię
U mnie takie plamienia na brązowo nie skończyły się niestety dobrze,też dostałam duphaston ale skończyło się ciążą ektopową... Nie chce Cię straszyć tylko się martwię
Annnna1994
Pisała że beta przyrasta prawidłowoA sprawdzałaś przyrosty bety?
Beta przyrasta prawidłowo, nie było nic widać bo to był dopiero 28 dzień cyklu, beta wtedy na poziomie 65A sprawdzałaś przyrosty bety?
LadyStrejser
Zbadaj ją jeszcze parę razy - mi zaczęła spadać przy przekroczeniu 700 jednostek a potem znowu urosła. Wiadomo,że to jest bardzo wcześnie i może po prostu progesteron wystarczy podkręcić trzymam kciukiBeta przyrasta prawidłowo, nie było nic widać bo to był dopiero 28 dzień cyklu, beta wtedy na poziomie 65
reklama
LadyStrejser
Też miałam prawidłowe przyrosty na wczesnym etapie a później jednak się działy złe rzeczy - po prostu się martwięPisała że beta przyrasta prawidłowo