reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Plamienie w bardzo wczesnej ciąży 4+0

djdjdj

Zaciekawiona BB
Cześć. Czy któraś z Was miała na samym początku ciąży brązowe plamienia i skończyło się to dobrze? Jestem dzisiaj 4+0, beta przyrasta prawidłowo, progesteron 25, ale od 4 dni mam niewielkie brązowe plamienia.. miałam nadzieję, że to implantacja, ale chyba za długo to trwa. Wczoraj przez cały dzień nie było nic, dopiero późnym wieczorem znowu się pojawilo. Byłam u lekarza i nie widział w USG nic niepokojącego, nie umiał wyjaśnić skąd to się wzielo. Biorę od wczoraj duphaston, ale jak czytam starsze posty to chyba tracę nadzieję.. jestem po jednej ponoszonej ciąży i dwóch poronieniach

reklama
Dopiero od implantacji rośnie beta. Więc to plamienie już raczej nie jest z nią związane. Dobrze że byłaś u lekarza i bierzesz duphaston, powinien je zatrzymać. Staraj się jak najwięcej odpoczywać :) ja w każdej ciąży mam niestety plamienia.

Dopiero od implantacji rośnie beta. Więc to plamienie już raczej nie jest z nią związane. Dobrze że byłaś u lekarza i bierzesz duphaston, powinien je zatrzymać. Staraj się jak najwięcej odpoczywać :) ja w każdej ciąży mam niestety plamienia.
Dzięki, ja w 2 też miałam, ale na późniejszym etapie i chyba nie tak długo..

A sprawdzałaś przyrosty bety?
Lekarz widział pęcherzyk ciążowy lub cokolwiek?
U mnie takie plamienia na brązowo nie skończyły się niestety dobrze,też dostałam duphaston ale skończyło się ciążą ektopową... Nie chce Cię straszyć tylko się martwię

U mnie takie plamienia na brązowo nie skończyły się niestety dobrze,też dostałam duphaston ale skończyło się ciążą ektopową... Nie chce Cię straszyć tylko się martwię
Pisała że beta przyrasta prawidłowo

Ja miałam ale trochę później dostałam duphaston pomogło później znów się pojawiły to zwiększyli mi dawkę i od tego czasu już nie miałam z tym problemu

Beta przyrasta prawidłowo, nie było nic widać bo to był dopiero 28 dzień cyklu, beta wtedy na poziomie 65

Beta przyrasta prawidłowo, nie było nic widać bo to był dopiero 28 dzień cyklu, beta wtedy na poziomie 65
Zbadaj ją jeszcze parę razy - mi zaczęła spadać przy przekroczeniu 700 jednostek a potem znowu urosła. Wiadomo,że to jest bardzo wcześnie i może po prostu progesteron wystarczy podkręcić:) trzymam kciuki 🍀🌈

reklama
Do góry