A taki duży wzrost aż o 200% nie jest typowy dla cp? Idę w poniedziałek na USG, ale do tego czasu pewnie osiwiejęNa ten moment nic nie wskazuje na to, by miała to być ciąża pozamaciczna, więc nie stresuj się.
Gdyby progesteron spadł poniżej 5, a beta dalej rosła - to by wskazywać mogło, że coś nie tak z ciąża jest.
reklama
Dla cp jest charakterystyczny byłby nierównomierny wzrost np. jednego dnia 200%, a następnego 20%.
W poniedziałek już powinien być pęcherzyk, więc mam nadzieję, że się uspokoisz.
Na ten moment nic nie wskazuje na cp. A rady dotyczące duphastonu dotyczyły hipotetycznej sytuacji. Niestety na tym etapie nic nie da się stwierdzić ze 100% pewnością.
W poniedziałek już powinien być pęcherzyk, więc mam nadzieję, że się uspokoisz.
Na ten moment nic nie wskazuje na cp. A rady dotyczące duphastonu dotyczyły hipotetycznej sytuacji. Niestety na tym etapie nic nie da się stwierdzić ze 100% pewnością.
Karla88
Fanka BB :)
cp daje inne objawy, sama beta nie przyrasta prawidłowo ale do tego dochodzi szereg innych dolegliwości i uwierz mi że zorientowałabyś się że coś jest nie takA taki duży wzrost aż o 200% nie jest typowy dla cp? Idę w poniedziałek na USG, ale do tego czasu pewnie osiwieję
olka11135
cp daje inne objawy, sama beta nie przyrasta prawidłowo ale do tego dochodzi szereg innych dolegliwości i uwierz mi że zorientowałabyś się że coś jest nie tak
No ja się mogłam nie zorientować.
Ale fakt na późniejszym etapie po niby poronieniu
angeliskax
Moderator
Dokładnie...Nie no w 4tc to nie ma za bardzo jak się mecica rozrastać. Takie bole jak na miesiączkę to jeszcze, ale jak Cię bardzo boli to jednak warto podjechać na IP.
Niekoniecznie, da się przeoczyć.cp daje inne objawy, sama beta nie przyrasta prawidłowo ale do tego dochodzi szereg innych dolegliwości i uwierz mi że zorientowałabyś się że coś jest nie tak
Karla88
nie wiem, przechodziłam cp i w moim przypadku nie dało się nie zauważyć że jest coś nie tak ..Niekoniecznie, da się przeoczyć.
Lady Loka
Ale wiesz, ze przypadki są różne?nie wiem, przechodziłam cp i w moim przypadku nie dało się nie zauważyć że jest coś nie tak ..
No widzisz a ja przechodziłam i słyszałam że wymyślam i co? Uważasz że Twoja cp była bardziej pozamaciczna bo się nie dało przeoczyć?nie wiem, przechodziłam cp i w moim przypadku nie dało się nie zauważyć że jest coś nie tak ..
reklama
Karla88
a dlaczego mnie atakujesz ?No widzisz a ja przechodziłam i słyszałam że wymyślam i co? Uważasz że Twoja cp była bardziej pozamaciczna bo się nie dało przeoczyć?
Ja wyraziłam tylko swoją opinię o swoim przypadku .. nie dyskutuję z tobą czyja ciążą była bardziej pozamaciczna ..