reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Plamienie w bardzo wczesnej ciąży 4+0

Cześć. Czy któraś z Was miała na samym początku ciąży brązowe plamienia i skończyło się to dobrze? Jestem dzisiaj 4+0, beta przyrasta prawidłowo, progesteron 25, ale od 4 dni mam niewielkie brązowe plamienia.. miałam nadzieję, że to implantacja, ale chyba za długo to trwa. Wczoraj przez cały dzień nie było nic, dopiero późnym wieczorem znowu się pojawilo. Byłam u lekarza i nie widział w USG nic niepokojącego, nie umiał wyjaśnić skąd to się wzielo. Biorę od wczoraj duphaston, ale jak czytam starsze posty to chyba tracę nadzieję.. jestem po jednej ponoszonej ciąży i dwóch poronieniach
Plamienie po współżyciu lub po badaniu? Np dzień po?

reklama
Cześć. Czy któraś z Was miała na samym początku ciąży brązowe plamienia i skończyło się to dobrze? Jestem dzisiaj 4+0, beta przyrasta prawidłowo, progesteron 25, ale od 4 dni mam niewielkie brązowe plamienia.. miałam nadzieję, że to implantacja, ale chyba za długo to trwa. Wczoraj przez cały dzień nie było nic, dopiero późnym wieczorem znowu się pojawilo. Byłam u lekarza i nie widział w USG nic niepokojącego, nie umiał wyjaśnić skąd to się wzielo. Biorę od wczoraj duphaston, ale jak czytam starsze posty to chyba tracę nadzieję.. jestem po jednej ponoszonej ciąży i dwóch poronieniach
W moim przypadku było tak, że też miałam plamienie na początku ciąży, jakoś 5 tydz. Według mojej ginekolog to była starsza już krew, widać było że to brązowy śluz, czyli już najprawdopodobniej starsza krew
Uspokoiła mnie i wygląda na to że wszystko u mnie jest w porządku, może to być stara krew z implantacji która teraz wychodzi, niestety dużo kobiet ma plamienia podczas ciąży, ciężko wskazać ich przyczynę, nie zawsze muszą wskazywać na patologię. Najgorsze co możesz robić dla siebie i dziecka to panikować, trzymam kciuki mocno, żeby było dobrze, ja w to wierzę❤️

W moim przypadku było tak, że też miałam plamienie na początku ciąży, jakoś 5 tydz. Według mojej ginekolog to była starsza już krew, widać było że to brązowy śluz, czyli już najprawdopodobniej starsza krew
Uspokoiła mnie i wygląda na to że wszystko u mnie jest w porządku, może to być stara krew z implantacji która teraz wychodzi, niestety dużo kobiet ma plamienia podczas ciąży, ciężko wskazać ich przyczynę, nie zawsze muszą wskazywać na patologię. Najgorsze co możesz robić dla siebie i dziecka to panikować, trzymam kciuki mocno, żeby było dobrze, ja w to wierzę❤️
Dzięki ❤️ miałaś przy tym jakieś bóle?

To już moja czwarta ciąża i jeszcze nie miałam takich boli, dlatego trochę panikuje, zwłaszcza po tym jak dziewczyny zasugerowały cp. Dzięki ❤️
Nie ma sprawy, panika nic w tej sytuacji nie da, wie staraj się tego nie robić, ważne, że jesteś pod okiem lekarza, staraj się nie zamartwiać wszystkim, wszystko się ułoży. ❤️❤️

reklama
Do góry