Plamienie po współżyciu lub po badaniu? Np dzień po?Cześć. Czy któraś z Was miała na samym początku ciąży brązowe plamienia i skończyło się to dobrze? Jestem dzisiaj 4+0, beta przyrasta prawidłowo, progesteron 25, ale od 4 dni mam niewielkie brązowe plamienia.. miałam nadzieję, że to implantacja, ale chyba za długo to trwa. Wczoraj przez cały dzień nie było nic, dopiero późnym wieczorem znowu się pojawilo. Byłam u lekarza i nie widział w USG nic niepokojącego, nie umiał wyjaśnić skąd to się wzielo. Biorę od wczoraj duphaston, ale jak czytam starsze posty to chyba tracę nadzieję.. jestem po jednej ponoszonej ciąży i dwóch poronieniach
reklama
Nie, co jakiś czas na papierze trochę brązowego śluzu, od 25 dnia cyklu właściwiePlamienie po współżyciu lub po badaniu? Np dzień po?
Brazowy kolor oznacza "starą krew" która musi jakos "wypłynąć". Ja tak miałam albo po badaniu albo po wspolzyciu np dzień po. I okazało się że mam nadżerkę..Nie, co jakiś czas na papierze trochę brązowego śluzu, od 25 dnia cyklu właściwie
Plamienie pojawiło się przed badaniem i bez współżyciaBrazowy kolor oznacza "starą krew" która musi jakos "wypłynąć". Ja tak miałam albo po badaniu albo po wspolzyciu np dzień po. I okazało się że mam nadżerkę..
Młodamamuśka2137
Zaciekawiona BB
W moim przypadku było tak, że też miałam plamienie na początku ciąży, jakoś 5 tydz. Według mojej ginekolog to była starsza już krew, widać było że to brązowy śluz, czyli już najprawdopodobniej starsza krewCześć. Czy któraś z Was miała na samym początku ciąży brązowe plamienia i skończyło się to dobrze? Jestem dzisiaj 4+0, beta przyrasta prawidłowo, progesteron 25, ale od 4 dni mam niewielkie brązowe plamienia.. miałam nadzieję, że to implantacja, ale chyba za długo to trwa. Wczoraj przez cały dzień nie było nic, dopiero późnym wieczorem znowu się pojawilo. Byłam u lekarza i nie widział w USG nic niepokojącego, nie umiał wyjaśnić skąd to się wzielo. Biorę od wczoraj duphaston, ale jak czytam starsze posty to chyba tracę nadzieję.. jestem po jednej ponoszonej ciąży i dwóch poronieniach
Uspokoiła mnie i wygląda na to że wszystko u mnie jest w porządku, może to być stara krew z implantacji która teraz wychodzi, niestety dużo kobiet ma plamienia podczas ciąży, ciężko wskazać ich przyczynę, nie zawsze muszą wskazywać na patologię. Najgorsze co możesz robić dla siebie i dziecka to panikować, trzymam kciuki mocno, żeby było dobrze, ja w to wierzę
Dzięki miałaś przy tym jakieś bóle?W moim przypadku było tak, że też miałam plamienie na początku ciąży, jakoś 5 tydz. Według mojej ginekolog to była starsza już krew, widać było że to brązowy śluz, czyli już najprawdopodobniej starsza krew
Uspokoiła mnie i wygląda na to że wszystko u mnie jest w porządku, może to być stara krew z implantacji która teraz wychodzi, niestety dużo kobiet ma plamienia podczas ciąży, ciężko wskazać ich przyczynę, nie zawsze muszą wskazywać na patologię. Najgorsze co możesz robić dla siebie i dziecka to panikować, trzymam kciuki mocno, żeby było dobrze, ja w to wierzę
Młodamamuśka2137
Zaciekawiona BB
Tak, ogólnie podobne bardzo do tych przed miesiączką, to przez zmiany zachodzące w macicy, rozrasta się, plecy też mnie bolałyDzięki miałaś przy tym jakieś bóle?
To już moja czwarta ciąża i jeszcze nie miałam takich boli, dlatego trochę panikuje, zwłaszcza po tym jak dziewczyny zasugerowały cp. DziękiTak, ogólnie podobne bardzo do tych przed miesiączką, to przez zmiany zachodzące w macicy, rozrasta się, plecy też mnie bolały
Młodamamuśka2137
Zaciekawiona BB
Nie ma sprawy, panika nic w tej sytuacji nie da, wie staraj się tego nie robić, ważne, że jesteś pod okiem lekarza, staraj się nie zamartwiać wszystkim, wszystko się ułoży.To już moja czwarta ciąża i jeszcze nie miałam takich boli, dlatego trochę panikuje, zwłaszcza po tym jak dziewczyny zasugerowały cp. Dzięki
reklama
Lady Loka
Fanka BB :)
Nie no w 4tc to nie ma za bardzo jak się mecica rozrastać. Takie bole jak na miesiączkę to jeszcze, ale jak Cię bardzo boli to jednak warto podjechać na IP.To już moja czwarta ciąża i jeszcze nie miałam takich boli, dlatego trochę panikuje, zwłaszcza po tym jak dziewczyny zasugerowały cp. Dzięki