Lady Loka
Fanka BB :)
Po implantacjia kiedy Twoim zdaniem wypada plamienie implantacyjne jeśli się w ogóle pojawia?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po implantacjia kiedy Twoim zdaniem wypada plamienie implantacyjne jeśli się w ogóle pojawia?
implantacja może nastąpić nawet 12 dni po ow a jeśli owulacja się przesuwa to i implantacja jeśli któraś ma cykle np 40 dni owulacja wtedy wypada mniej więcej w 26 plus 12 to jest 38 dni plamoenie może wystąpić nawet do 3 dni od implantacji a 40 dni od ostatniej miesiączki daje nam daje nawet i 6 tydzień ciąży... Fakt faktem ona jest młodsza ale licząc tylko na podstawie ostatniej miesiączki jest to możliwePo implantacjiskoro w dniu spodziewanej miesiączki beta już jest pozytywna, to ciężko, żeby implantacja nastąpiła później
![]()
Wtedy koryguje się wiek ciąży, a nie opowiada o implantacji w 6tc.implantacja może nastąpić nawet 12 dni po ow a jeśli owulacja się przesuwa to i implantacja jeśli któraś ma cykle np 40 dni owulacja wtedy wypada mniej więcej w 26 plus 12 to jest 38 dni plamoenie może wystąpić nawet do 3 dni od implantacji a 40 dni od ostatniej miesiączki daje nam daje nawet i 6 tydzień ciąży... Fakt faktem ona jest młodsza ale licząc tylko na podstawie ostatniej miesiączki jest to możliwe
wiek ciąży koryguje ginekolog po uwidocznieniu ciąży na USG dopóki tego nie zrobi ciąża liczona jest od OMWtedy koryguje się wiek ciąży, a nie opowiada o implantacji w 6tc.
co dalej nie oznacza implantacji w 6tc.wiek ciąży koryguje ginekolog po uwidocznieniu ciąży na USG dopóki tego nie zrobi ciąża liczona jest od OM
wydaje mi się że nie zrozumiałaś tego co napisałam, przepraszam ale prościej chyba nie dam rady .co dalej nie oznacza implantacji w 6tc.
Zrozumiałam. Tylko dalej nie masz racji.wydaje mi się że nie zrozumiałaś tego co napisałam, przepraszam ale prościej chyba nie dam rady .
tak, nie masz racji.wydaje mi się że nie zrozumiałaś tego co napisałam, przepraszam ale prościej chyba nie dam rady .
tak to słucham Ciebie w takim razie? Kiedy następuje implantacja przy cyklach np 40 dniowych i który to wychodzi tc jeśli liczysz od OMtak, nie masz racji.