reklama
G
guest-1714079215
Gość
U mnie takie plamienia zakończyły się zdrowym dzieckiem Nie stresuj się, każdy przypadek jest inny. Zdrówka!
Klaudeczka94
Fanka BB :)
Ja miałam takie brązowawate plamienia gdzieś od 5 tc do 10/11 tc. Jak je zobaczyłam od razu poszłam do lekarza , nie znalazł przyczyn plamienia ( a one mogą być różne ), dostałam luteinę i duphaston , duphaston i nakaz leżenia. Po tym 11 tc plamienia ustąpiły i nigdy nie wróciły . Dziś córeczka ma prawie 8 miesięcy . Umów się do lekarza i może zbadaj dodatkowo progesteron. Głowa do góry będzie dobrze. Mnie lekarz zawsze powtarzał , że najważniejsze że nie ma „żywej „ krwi .
Casablanca7
Ja miałam podobnie. U mnie było to przez zagnieżdżenie się zarodka też właśnie w 5 tyg ciąży, to normalne u większości kobiet, nie stresuj się to nie pomoże.Hej dziewczyny, już odchodzę od zmysłów. Pobolewa mnie codziennie podbrzusze, biorę duphaston od początku, wg kalendarza jestem w około 5 tyg ciąży. Dopiero za tydzień mam USG i nie wiem już co myśleć, wczoraj miałam dość intensywny dzień bo musiałam zająć się dzieckiem a wiąże się to z tym że trochę go dźwigalam.. dziś pojawił się u mnie śluz kawa z mlekiem, nie wiem co się dzieje , czy to coś złego?
Na USG pobiegłam prywatnie do innego lekarza mimo że wizytę miałam za tydzień u swojego. Proponuję zrobić to samo żeby się uspokoić.
Lady Loka
A gdzie ten zarodek był wcześniej, skoro zagnieździł się dopiero w 5tc?Ja miałam podobnie. U mnie było to przez zagnieżdżenie się zarodka też właśnie w 5 tyg ciąży, to normalne u większości kobiet, nie stresuj się to nie pomoże.
Na USG pobiegłam prywatnie do innego lekarza mimo że wizytę miałam za tydzień u swojego. Proponuję zrobić to samo żeby się uspokoić.
Mystriousmc
Jak dla mnie to też nie trzyma się kupy..A gdzie ten zarodek był wcześniej, skoro zagnieździł się dopiero w 5tc?
G
guest-1686152198
Gość
wydaje mi się że autorce chodzi 5 tydzień od ostatniej miesiączki. Jeśli cykle ma dłuższe to zagnieżdżanie moglo by tak wypadać 4-0, 4-6 to już 5 tydzień liczony od OMJak dla mnie to też nie trzyma się kupy..
Lady Loka
Nie, to dalej się kupy nie trzyma.wydaje mi się że autorce chodzi 5 tydzień od ostatniej miesiączki. Jeśli cykle ma dłuższe to zagnieżdżanie moglo by tak wypadać 4-0, 4-6 to już 5 tydzień liczony od OM
reklama
G
guest-1686152198
Gość
a kiedy Twoim zdaniem wypada plamienie implantacyjne jeśli się w ogóle pojawia?Nie, to dalej się kupy nie trzyma.