reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

reklama
sliczny brzusio Magdziu :-):-):-) no i figury tylko pozazdroscic, nie to co umnie hipoptama :wściekła/y:

Klaudzia przesadzasz:) wyglądasz ślicznie:) figurke masz pierwsza klasa:) pasuje Ci brzuszek baardzooo:) ja czuję się jak słoń, mimo że mam 100cm w pasie (w porównaniu z innymi dziewczynami to mało) ale ja jestem szczupła i ten bszuszek wydaje mi się baardzoo duży:-) mam nadzieje że wypakujemy się koło 37 tyg.

ja dalej zachwycam sie ta fotka :-):-):-) naprawde super ujecie.... moj maluszek troszku rozmazany, ale wazne ze pamiatke mam hehe

jestem strasznie ciekawa jak bedzie wygladal i co odziedziczy po tatusku a co po mnie hehe

a o to moj brzuch z dzis rana i rozpychajacy sie kosmita, efekt byl jeszcze wiekszy ale zanim zdazylam zlapac komorke to mlody juz troszku uciekl :-) ale dalej widac hehe
hehe..skad ja to znam:-)
A więc przyszedł i czas na nas:) Urosłyśmy choć troszke??:)
28d.jpg

28agdh.jpg

super wygladasz:-)I brzusio taki duzy:-)

reklama
Magda świetnie wyglądasz!!!:-)
A oto ja ósmy sie zaczyna...

Załączniki

• 03092009849.jpg
    03092009849.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 82
Ostatnia edycja:
Do góry