reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

reklama
któras mowila o sesji z brzuszkiem :) Sesja zdjęciowa ciążowa; fotograf ciąża. Wawa (728662926) - Aukcje internetowe Allegro mozna samemu zrobic tylko poszukac fajnych pomysłów na necie... szczerze tez bym chciala i mam juz pomysl mam wielkie zdjecie slubne nad lozkiem A0 i tak se mysle zrobie fajne zdjecie brzuszka i pozniej malenstwa maly fotomontaz i do druku ... fajna pamiatka w duzym formacie

pieknie :-) ja mowilam o takiej sesji, ale jezeli zrobie to napewno samej, poprosze mamuske bo maz to nie ma inwencji tworczej.... dostalismy pozadny aparat, ja sama obrobie w photoshopie i bedzie bajerancko :-)

attachment.php

Załączniki

• DSC04901.jpg
    DSC04901.jpg
    12,3 KB · Wyświetleń: 140
cukiereczku, slicznie wygladasz na tym zdjeciu...ach jakby bylo przyjemnie miec takia fotke:)

My planowalismy zrobic mala sesje zdjeciowa, ale koszt jak dla nas za duzy, a tu tyle innych wydatkow...

Kochane to nie żadna sesja tylko z samowyzwalacza. Białym prześcieradłem się obwinęłam ;-) a przerobiłam w programie PhotoScape. Można go sciągnąć w 5 minut z internetu i jest po polsku.

reklama
Do góry