reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

reklama
brzusie śliczne :tak:
a Magda jak Ty jesteś opalona, ja to jestem blada, bo bałam się na słońcu z brzuszkiem siedzieć i teraz mam fajną białą piłeczkę:tak:

Mój brzuszek pod koniec 31 tygodnia ciąży :-*
attachment.php

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    10,6 KB · Wyświetleń: 151
śliczne brzuszki dziewczyny....

klaudzia ja to sie czasem smieje ze obcy we mnie siedzi bo tez mnie tak wypycha i musze przyznac ze wyglada smiesznie... najlepsze jest jednak to ze jak tylko poróbuje to nagrac albo zrobic zdjecie to maluszek ucieka :-) no ale spróbuje i może tez wkleje....

śliczne brzuszki dziewczyny....

klaudzia ja to sie czasem smieje ze obcy we mnie siedzi bo tez mnie tak wypycha i musze przyznac ze wyglada smiesznie... najlepsze jest jednak to ze jak tylko poróbuje to nagrac albo zrobic zdjecie to maluszek ucieka :-) no ale spróbuje i może tez wkleje....

hehe mi tez zawsze uciekal, uparciuch jeden, jak trzeba do zdjecia to sie nigdy nie wypnie hehe. Tyle co z rana go z ukrycia wzielam :-):-):-) hehe

Cukiereczek ciekawa fotka :) ja mam w planach porobic jakas oryginalna sesyje z farbkami ale zobaczymy jaki zapal bedzie mial moj mezus;-)

No Madziu fotka pierwsza klasa... fryzurka cacy i brzunio tez piekny :-)

reklama
cukiereczek ślicznie, ja miałam się wybrać na taką sesję ale za dużo kosztuje a mój M nie ma raczej zapału do tego :))
madziu wyglądasz kwitnąco :))

Do góry