reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

reklama
brzusie śliczne :tak:
a Magda jak Ty jesteś opalona, ja to jestem blada, bo bałam się na słońcu z brzuszkiem siedzieć i teraz mam fajną białą piłeczkę:tak:

Mój brzuszek pod koniec 31 tygodnia ciąży :-*
attachment.php

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    10,6 KB · Wyświetleń: 147
śliczne brzuszki dziewczyny....

klaudzia ja to sie czasem smieje ze obcy we mnie siedzi bo tez mnie tak wypycha i musze przyznac ze wyglada smiesznie... najlepsze jest jednak to ze jak tylko poróbuje to nagrac albo zrobic zdjecie to maluszek ucieka :-) no ale spróbuje i może tez wkleje....

śliczne brzuszki dziewczyny....

klaudzia ja to sie czasem smieje ze obcy we mnie siedzi bo tez mnie tak wypycha i musze przyznac ze wyglada smiesznie... najlepsze jest jednak to ze jak tylko poróbuje to nagrac albo zrobic zdjecie to maluszek ucieka :-) no ale spróbuje i może tez wkleje....

hehe mi tez zawsze uciekal, uparciuch jeden, jak trzeba do zdjecia to sie nigdy nie wypnie hehe. Tyle co z rana go z ukrycia wzielam :-):-):-) hehe

Cukiereczek ciekawa fotka :) ja mam w planach porobic jakas oryginalna sesyje z farbkami ale zobaczymy jaki zapal bedzie mial moj mezus;-)

No Madziu fotka pierwsza klasa... fryzurka cacy i brzunio tez piekny :-)

reklama
cukiereczek ślicznie, ja miałam się wybrać na taką sesję ale za dużo kosztuje a mój M nie ma raczej zapału do tego :))
madziu wyglądasz kwitnąco :))

Do góry