reklama
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Cos Ci waga szwankuje kochana ;-) ja mam 86, a jestem jeszcze raz taka jak Ty
Dziewczyny, patrząc na zrzucane kg przez inne ciotki - będzie dobrze;-):-)ja mam tyle samo wzrostu co ty maxwell a waże już 102 więc to ja jestem duża )
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Postanowilam odswiezyc watek i pokazac jaki ze mnie hipcio
normalnie hipopotam a nie hipcio a po doopsku to Ty nie chcesz dostac????
Hipcio??Kochana..patrz, jak ja kurtki nie mogę dopiąć
Ty sie tak nie przechwalaj bo ja to nawet od meza nie dopne a swoich to wogole nie zaloze, zatrzymuje sie juz na rekawach...
a tak wogole to moglybyscie przestac mnie dolowac... przy moim zajebistym wzrocie 162 ( w szpilkach ) waze juz prawie 90kg...wiec hipopotamem to ja moge zostac a raczej juz jestem
No i dziewczeta powiem Wam na koniec tylko tyle ze wygladacie BOSKO!!!!!
AniaSm
Fanka BB :)
chciałabym mieć tylko taki problem , moje wszystkie kurtki to wyglądają jakbym młodszej siostrze zabrała , ledwo mi do boków dochodzą a co dopiero żeby zapiąć ;-)Hipcio??Kochana..patrz, jak ja kurtki nie mogę dopiąć
AniaSm
ja też mam termin na 22.11 ,a w pasie ostatnio miałam 120cm no i na plusie jestem 27kg , przy wzroście 168cm -waga 92 kgkurcze to zawody możemy robić ciekawe czy jeszcze któraś ma ten sam termin co My:-)
MagdaP3011
ja też mam termin na 22.11 ,a w pasie ostatnio miałam 120cm no i na plusie jestem 27kg , przy wzroście 168cm -waga 92 kg
No więc zostajesz zwerbowana do naszych zawodów:-) Kamcia nas troszke postraszyła z porodem ale złoto nadal nie zdobyte
AniaSm
no dzisiaj mam wizyte u położnej i mam nadzieje że jak mi znowu brzuch pościska żeby sprawdzić ułożenie małego to może się dzisiaj coś wyciśnie :-)
aż ta nadzieja ;-)
aż ta nadzieja ;-)
reklama
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Ja mam tak z bluzkami - wyglądam jak Al Bundy, albo Ferdek Kiepski - wszystkie bluzeczki podwijają mi sie na brzuchu i wiecznie nim świecę;-)..chciałabym mieć tylko taki problem , moje wszystkie kurtki to wyglądają jakbym młodszej siostrze zabrała , ledwo mi do boków dochodzą a co dopiero żeby zapiąć ;-)
Ja termin mam na 21.11, a w pasie także 120cm..waga na plus 15 (16), ale zaczynałam od wysokiej (79kg)..ja też mam termin na 22.11 ,a w pasie ostatnio miałam 120cm no i na plusie jestem 27kg , przy wzroście 168cm -waga 92 kg
reklama