reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

reklama
Postanowilam odswiezyc watek i pokazac jaki ze mnie hipcio :-D

normalnie hipopotam a nie hipcio :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a po doopsku to Ty nie chcesz dostac???? :wściekła/y: :crazy::crazy:

Hipcio??Kochana..patrz, jak ja kurtki nie mogę dopiąć:-D:-D

Ty sie tak nie przechwalaj bo ja to nawet od meza nie dopne :crazy: a swoich to wogole nie zaloze, zatrzymuje sie juz na rekawach...

a tak wogole to moglybyscie przestac mnie dolowac... przy moim zajebistym wzrocie 162 ( w szpilkach :-D) waze juz prawie 90kg...wiec hipopotamem to ja moge zostac a raczej juz jestem

No i dziewczeta powiem Wam na koniec tylko tyle ze wygladacie BOSKO!!!!! :-D

reklama
chciałabym mieć tylko taki problem :tak:, moje wszystkie kurtki to wyglądają jakbym młodszej siostrze zabrała , ledwo mi do boków dochodzą a co dopiero żeby zapiąć ;-)
Ja mam tak z bluzkami - wyglądam jak Al Bundy:-D:-D, albo Ferdek Kiepski - wszystkie bluzeczki podwijają mi sie na brzuchu i wiecznie nim świecę;-)..
ja też mam termin na 22.11 ,a w pasie ostatnio miałam 120cm no i na plusie jestem 27kg , przy wzroście 168cm -waga 92 kg :tak:
Ja termin mam na 21.11, a w pasie także 120cm..waga na plus 15 (16), ale zaczynałam od wysokiej (79kg)..

reklama
Do góry